|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Prvo thx kaj čita?
![]() Drugo, pitanje je do koje mjere misli? ozbiljno ulo?iti u akustiku ... Odnosno, da li očekuje? od prostora PROFI ili vi?e semi-profi ... Ja nisam očekivao ovako ne?to dobro (govorim o svom studiju, kojeg naravno prati? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moj savjet, jbno sve dobro isplaniraj, te se posavjetuj sa sto ljudi i "nađi sredinu" prije nego zadre? u i?ta, poslije nema kajanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Prati Eomsy-jev thread " Sticky: DIY Vocal booth & Control room?!", njegova sobica je jos manja od tvoje, ali je ce to biti mozda najcelovitiji thread o DIY dizajnu studija na Rumskom, ako sad, inace vec na pola puta
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na brzom javljanju!
Drugo ovu sobicu planiram već 3 godine ali zbog ovih ili onih stvari nisam je poćimao. treće muzikom se bavim poluprofesionalno, DJ sam i produciram nešto svojih stvari. Soba (studio) bih koristio i za snimanje i za produciranje ( dakle ne treba mi skroz mrtva soba). NLP odustao sam od toga da nekoga zovem da mi napravi sobu, rađe ću sam raditi pa makar i krivo ili da citiram Eomsia uporan sam. Neke osnove akustike sam pohvatao,ali za konkretnu primjenu u praksi mi treba VAŠA pomoć. Sutra ću slikati i uploadati nove slike studija bez akustićne adaptacije, te možda i neke grafove sa RoomEQ-a (mada mi se ovaj V5 ruši pa ću probati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
To je najefikasnije. Ako budes svojim pitanjima namerno ili nehotice nas terao ca citamo, pisemo, racunamo, crtamo, merimo umesto tebe... thread ce ti brzo zamreti i ti ces ostati bez podrske. Projektovanje i gradnja studija nije trivijalan posao, ako krajnji korisnik zeli najbolji moguci kvalitet za ulozen trud i novac. te se ti tako odmah postavi prema problematici... posao ce biti tezak ali ce zato rezultati da budu neocekivano dobri Ovoj je bio samo mali opsti savet na pocetku. Takodje pozivam sve ostale clanove koji zele i mogu da pomognu, da ucestvuju u diskusiji konstruktivno. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 14-02-2011 at 09:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
amadeusvk - sredjivanje malog studija | amadeusvk | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 17-11-2013 01:32 PM |
Pomoć oko malog kućnog studija... | Pi?ta | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 09-02-2011 05:17 PM |
Ventilacija malog studija - realizacije | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 25 | 21-04-2010 08:31 PM |
Prerađivanje malog studia | NLP | Dizajn i konstrukcija studija | 27 | 04-08-2009 11:45 AM |