Quote:
Originally Posted by kravadinka
Ne slu?am tamo...  Imam dobru akustiku u svom prostoru, a nisam jedini koji je slu?ao test.
U vezi sa slu?anjem...
Oni opterećeni cenom bi za Krk VXT8 rekli da nije dobar, za Dynaudio BM15A da ume da sla?e u nekim prostorima, a za Genelec 8050 će verovatno smisliti već ne?to tipično hejterski, pa ti odluči koji ti se monitori ne sviđaju pa navali sa kritikama o slu?anju...
Sabirnica...
Čujem da u poslednje vreme dosta radi?, drago mi je i čestitam, samo i sam zna? da kvantitet i kvalitet nisu podrazumevani po automatici. 
Takođe, čujem da ti predstavlja? tu manjinu koja uspe?no spaja jedno i drugo...
Neka je sa srećom i neka se isplati jo? mnogo puta, ali ako bude? prepoznao ?ta je sabirnica koju ima?, a ?ta PT HD, spreman sam da povučem sve ?to sam rekao i ne samo to ako zatreba. 
Na?alost, primer je autorski i nije moj, pa će eventualno postavljenje istog ovde morati da dobije odobrenje autora...
|
Hvala na lepim zeljama

. Nisam znao za tvoje slusanje, sta god da imas, samo napred. Mogu da ti samo ponudim test na Event Opal, Genelec 1038A i NS10M, to je moj setap. A sabirnica, ko sabirnica... Sabira. Zvuci dobro, a jeftina je, mnogo jeftinija od PT HD (a o konverterima za doticni i da ne pricamo, kako bih ja napunio 50-tak kanala koje sad imam??? koliko bi tek to kostalo?). I to je to, bez velike filozofije. Pozdrav!