|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Nemoj se mnogo zanositi, ta lampa i ne sluzi zvuku, neko jednom rece ako je izvuces mikrofon ce raditi...
Nego, EI Nis ima odlicne lampe, svugde u svetu ih najtoplije preporucuju,. problem je to sto je procenat losih veliki, zapravo skartova, pa nikad ne znas sta uzimas, jedino sto su jeftine... Pogledaj ovde: http://www.tubeaudiolab.co.rs/en/index.html To je u Zemunu, oni bi trebali imati sve potrebno... |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Banned
|
Quote:
,sta tu konkretno moze da bude pogresno uradjeno?Te cevi se ne prave odavno i jako slabo ih u poslednje vreme ima i po oglasima.Quote:
.
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() ?to se tiče ?kartova, to će? morati da pita? one koji su o tome pisali, ja samo prenosim, a mnogo njih je reklo da moraju uzeti nekoliko jer su jeftine, a onda da izaberu ispravnu pre svega, a onda i zvučno najbolju. Ako planira? da kruti? određene delove tela svojim znanjem o cevima i elektronici, zaobiđi, ja ti nisam dostojan rival, samo ka?em čoveku da se ne zanosi mnogo oko K2 i menjanja lampi uop?te.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
kravadinka, to si jedini TI rekao na svim forumima, i sad ili si najpametniji na svijetu ili voli? bit kontradiktoran.. toliko ljudi je reklo da ima je K2 bolji sa drugom boljom lampom i sad ti tu ka?e? da to nema veze..
mislin stvarno.. čemu to ajde budi malo jasniji?? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
kravadinka, to si jedini TI rekao na svim forumima, i sad ili si najpametniji na svijetu ili voli? bit kontradiktoran.. toliko ljudi je reklo da im je K2 bolji sa drugom boljom lampom i sad ti tu ka?e? da to nema veze..
mislin stvarno.. čemu to ajde budi malo jasniji?? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Quote:
.Naslutio sam da si to za Niske lampe negde procitao pa te zato i pitah to sto sam pitao.Kada informacije na netu obidju pun krug "gluvih telefona" obicno na kraju budu pogresne ili izvitoperene.Mozes da im verujes,mozes da siris dalje te price i da drugi veruju tebi...nista ja tu nemam protiv.Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Kasnije sam slušao uređaje sa ovim i onim lampama, to je sve veoma slično, svaka razlika je na granici tripovanja i čujnosti, složili se sa mnom mnogi drugi. Generalno, stvar je ličnog doživljaja, pre par dana su svi nešto odlepili na neku novu sabirnicu, napravili smo prost A - B test i videli da radi gotovo identično, pa i lošije u nekim posebnim uslovima od suminga u PT HD. Gubljenje vremena... Što se tiče EI Nis lampi, zapravo Philips po licenci ako sam dobro sve shvatio, sve što sam napisao, pročitao sam uglavnom od Amerikanaca, a čuo sam i par sličnnih izjava dok sam boravio tamo, od ljudi koji su održavali tehniku na mestu gde sam svirao, istina često je bilo reči o gitarskoj opremi pa ne bih mogao da tvrdim da su stvari identične za mikrofone, ali lampa je valjda lampa. tex viler Čemu tolika ostrašćenost?
Last edited by kravadinka; 18-12-2010 at 05:29 PM. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Izvini, a na cemu slusas kada pravis testove?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Imam neke Logitech zvučnike sa buvljaka...
Znači kupio si ovu sabirnicu...
Last edited by kravadinka; 18-12-2010 at 08:43 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|