|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj se mnogo zanositi, ta lampa i ne sluzi zvuku, neko jednom rece ako je izvuces mikrofon ce raditi...
![]() Nego, EI Nis ima odlicne lampe, svugde u svetu ih najtoplije preporucuju,. problem je to sto je procenat losih veliki, zapravo skartova, pa nikad ne znas sta uzimas, jedino sto su jeftine... Pogledaj ovde: http://www.tubeaudiolab.co.rs/en/index.html To je u Zemunu, oni bi trebali imati sve potrebno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ako si iz HR. probaj nazvati 098 352 977 - Hrvoj, ja sam od njega kupio Philips lampu za svoj K2 i bio sam vi?e nego zadovoljan u odnosu na njihovu tvorničku ( kinesku) , mislim da je cijena bila oko 180 kn..ali nisam vi?e siguran.U svakom slučaju čovjek se bavi lampama pa ga probaj nazvati ako te zanima.
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo ti isti taj Mullard li malo jeftiniji. Samo je pitanje dal ?alju u ove krajeve...
http://tctubes.com/mullard-6922-e88cc.aspx Inaće, meni kad je trebala nova lampa tra?io sam ju po ebayu. I tamo sam na?ao definitivno najjeftinije. Ganjao sam JAN (joined army navy - vojna specifikacija general electric modela) lampu za UA koja je po shopovima bila oko 80 dolara - na kraju kupio od nekog slovaka dva komada za 60 baksi. New old stock, netaknute!
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Koliko ja znam Ei lampe su i?le neko vreme u Marshalle fabrički
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]()
Ei lampe su isle i u audiofilska pojacala koja sam vidjao po netu i za nekoliko desetina hiljada evra...!
Quote:
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Za gitarska pojacala su EI lampe do jaja i sada, ako ih nadjes, ali za ozbiljan HiFi tu se motalo samo par modela jer su uglavnom imale...kako da se izrazim....pomalo sirov i krt zvuk (odlican za gitar.amp).Philips je tu kud i kamo bio upotrebljiviji za HiFi.Ako se ljudi zale na "ostre visoke" kada je K2 mikrofon u pitanju,tesko da ce zamena postojece sa Ei nisovom to da popravi ali.....nije skupo da se proba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ma naravno da neću tražit nis lampe za koje niko nema pojma kako rade na RODE K2 majkovima.. treba mi neki siemens ili mullard ili telefunken.. može i jan phillips koliko sam uspio izguglat..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Studio "Big Sound" iz NS je u njihov K2 ugradio Telefunken lampu skoro odmah po nabavci sprave i majk je zaista dao bar 10-15% bolje rezultate, na ionako veoma dobre u osnovi, sto je mnogo, veruj , jer ljudi placaju i 3X vise za 2% u ovoj grani...!
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampa za SE Z5600?? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 28-03-2010 08:23 PM |
Potrebno misljenje ( Rode NT1-A ili Rode NT2-A ) | Gangster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 37 | 30-01-2010 08:01 PM |
Peluso lampa i kapsula u Srbiji? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 11-08-2009 02:15 AM |