|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ?to se tiče ?kartova, to će? morati da pita? one koji su o tome pisali, ja samo prenosim, a mnogo njih je reklo da moraju uzeti nekoliko jer su jeftine, a onda da izaberu ispravnu pre svega, a onda i zvučno najbolju. Ako planira? da kruti? određene delove tela svojim znanjem o cevima i elektronici, zaobiđi, ja ti nisam dostojan rival, samo ka?em čoveku da se ne zanosi mnogo oko K2 i menjanja lampi uop?te. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
kravadinka, to si jedini TI rekao na svim forumima, i sad ili si najpametniji na svijetu ili voli? bit kontradiktoran.. toliko ljudi je reklo da ima je K2 bolji sa drugom boljom lampom i sad ti tu ka?e? da to nema veze..
mislin stvarno.. čemu to ajde budi malo jasniji?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
kravadinka, to si jedini TI rekao na svim forumima, i sad ili si najpametniji na svijetu ili voli? bit kontradiktoran.. toliko ljudi je reklo da im je K2 bolji sa drugom boljom lampom i sad ti tu ka?e? da to nema veze..
mislin stvarno.. čemu to ajde budi malo jasniji?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kasnije sam slušao uređaje sa ovim i onim lampama, to je sve veoma slično, svaka razlika je na granici tripovanja i čujnosti, složili se sa mnom mnogi drugi. Generalno, stvar je ličnog doživljaja, pre par dana su svi nešto odlepili na neku novu sabirnicu, napravili smo prost A - B test i videli da radi gotovo identično, pa i lošije u nekim posebnim uslovima od suminga u PT HD. Gubljenje vremena... Što se tiče EI Nis lampi, zapravo Philips po licenci ako sam dobro sve shvatio, sve što sam napisao, pročitao sam uglavnom od Amerikanaca, a čuo sam i par sličnnih izjava dok sam boravio tamo, od ljudi koji su održavali tehniku na mestu gde sam svirao, istina često je bilo reči o gitarskoj opremi pa ne bih mogao da tvrdim da su stvari identične za mikrofone, ali lampa je valjda lampa. tex viler Čemu tolika ostrašćenost? ![]() Last edited by kravadinka; 18-12-2010 at 04:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Izvini, a na cemu slusas kada pravis testove?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Imam neke Logitech zvučnike sa buvljaka...
Znači kupio si ovu sabirnicu... ![]() Last edited by kravadinka; 18-12-2010 at 07:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Ako slusas tamo gde mislim da slusas... Znas i sam kakva je akustika... A sto se tice sabirnice, cuj kupio, isplatio vec.
Last edited by MilTon; 18-12-2010 at 07:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Ne slušam tamo...
![]() ![]() U vezi sa slušanjem... Oni opterećeni cenom bi za Krk VXT8 rekli da nije dobar, za Dynaudio BM15A da ume da slaže u nekim prostorima, a za Genelec 8050 će verovatno smisliti već nešto tipično hejterski, pa ti odluči koji ti se monitori ne sviđaju pa navali sa kritikama o slušanju... ![]() Sabirnica... Čujem da u poslednje vreme dosta radiš, drago mi je i čestitam, samo i sam znaš da kvantitet i kvalitet nisu podrazumevani po automatici. ![]() Takođe, čujem da ti predstavljaš tu manjinu koja uspešno spaja jedno i drugo... Neka je sa srećom i neka se isplati još mnogo puta, ali ako budeš prepoznao šta je sabirnica koju imaš, a šta PT HD, spreman sam da povučem sve što sam rekao i ne samo to ako zatreba. ![]() Nažalost, primer je autorski i nije moj, pa će eventualno postavljenje istog ovde morati da dobije odobrenje autora... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampa za SE Z5600?? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 28-03-2010 08:23 PM |
Potrebno misljenje ( Rode NT1-A ili Rode NT2-A ) | Gangster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 37 | 30-01-2010 08:01 PM |
Peluso lampa i kapsula u Srbiji? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 11-08-2009 02:15 AM |