|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ovo je vec tema za sekciju koja bi eventualno nastala... ![]() Ja bih eto voleo, mislim da bi bilo interesantno...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 06-11-2010 at 07:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam za
![]() Volim stvari koje kad se pokvare mogu popravit |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Jos jedan glas za
![]() -Traka,najbrzi nacin da se nesto usnimi kako treba jer u startu zvuci do jaja pa ne treba gomila plug inova koji se mincaju do besvesti.Svodi editovanje na minimum pa za greske u sviranju i pevanju budu okrivljeni oni koji su u stvari i krivi.Miksa se totalno brzo kada se prethodno nauci kako se to radi,naprimer kao ovaj: Groove3.Studio.Secrets.With.Krish.Sharma.TUTORiAL. DVD Saturacija i kompresija,neprevazidjene,barem za moj ukus. Automatizacija nepotrebna po meni,sama cinjenica da se na neku pesmu mozes vracati do besvesti i nesto po njoj cackati ponovo i ponovo je razmazila snimatelje a obezobrazila musterije. -Elektronske cevi moje omiljene igracke ![]() ![]() -Trafoi koji rade pojacanje ulaznog signala na skroz lud i nepredvidiv nacin pa se o tome moze pisati do besvesti a za to bi ipak bilo lepo da imamo sekciju , kao sto je Boki i predlozio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
ja isto za!
dosta stvari bi se moglo pisati o razlicitosti funkcioniranja analognog sistema naspram danasnjem sistemu. mislim da toga fali, razumijevanja teorije. tipa zbog cega sve je analogan zvuk kakav jest. generalno i pojedinacno u elemente i instrumente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
i ja sam za!
volim analogno, bilo na struju, bilo sklepano od stare javor daske i par govedjih tetiva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Evo i ja di?em ruku za!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() nije losa ideja al ja bi bio srecniji da se otvori neka "zen" sekcija, u kojoj bi se diskutovalo kako u odredjenim situacijama doci do odredjenog rezultata nevezano za odredjenu tehnologiju mislim whatever sad cete reci da serem al ja sam celu noc nesto muzicirao i dosao sam do nekih "analognih" rezultata putem digitalne tehnologike, pa se tako radujem sabajle, eto... ![]() pozz
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Synth za solo deonice (analogija) | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 55 | 14-12-2009 02:23 PM |
ANALOGIJA-sve sto ste zeleli da znate na jednom mestu | LACKY | Pricaonica | 10 | 04-05-2008 03:39 AM |
Dobra Analogija | balthazaar | Razno | 38 | 19-10-2006 12:54 PM |
stara analogija! | dlukace | Computer Hardware | 4 | 19-03-2004 11:40 PM |