|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
ajde ljudi preporučite mi neko doboro ime kod koga mogu da čujem malo dobrih analognih sintova, samo nemojte ono opšte poznato tipa Mike Oldfield, Jarre i Robert Miles...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
ajde ljudi preporučite ne?to, zar ba? niko ne slu?a takvu muziku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
art of noise :] evo bas sad slusam moments in love :] imas lazu ristovskog neki stari album iz 80-ih , to bi treb'o da imas ??? ako imas jel mogu to da prebacim u mp3 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
nazalost nemam...mozda se moze naci negdje na netu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hahahaha, (ALA)VUCHE stari... Uze mi "pesmu" iz usta. Baltazare, poslusaj Art of Noise. To je grupa Trevor Horna, koja je postavljala mnoge standarde 80tih. Mada, iako jesu "elektronicari", ja bih ih pre svrstao u neku medju-grupu, jer su pravili idealne spojeve samplinga, analogije i ponekad lepih "pravih" instrumenata. Dakle, obavezno poslusaj Moments in Love, Dragnet sndtrk., Beatbox i ostalo... Dzaraj malo taj net, naci ces svasta. E da... Nisu bas za svaciji ukus, ali probaj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Dead cant dance....super je
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
MAO
|
![]() Quote:
yulunga spirit dance uuuuhhh hhhhheeee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
evo malo legendi: Logic System (Japanci - jedan od programera Yello Magic Orch,,) Yellow Magic Orchestra - pionori analogije / elektronike Depeche Mode - prvi album (pre nego sto su kupili sampler) Erasure - prvih 2 albuma i ABBA-esque mini lp..(pre nego sto su postali dosadni) Tomita - japanac, emulirao orkestar sa tarim moogovima...ludilo itd Landscape - englezi, samo jedan album ali super... Human League - prvih 2-3 albuma i DARE remix instrumental album, super! dosta ti je,,, srecno slusanje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
imam best of art of noise samo u toj kompilaciji nema moments in love sto mi je smesno (prva pesma koja me asocira na njih a tek posle instruments of darkness pogotovu prodigy-ev rmx) pa ako ti zatreba i u prolazu si kroz zemun ce se dogovorimo :]
molba ostalim user-ima (jos super ako je kolekcionar) ako neko ima taj album od laze ristovskog da me cimne na pm ukoliko je voljan da ustupi vinil ili jos bolje da prebaci taj album u mp3 format (zamolio bi barem 192 kbps) hvala!
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 13-10-2006 at 04:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ANALOGIJA-sve sto ste zeleli da znate na jednom mestu | LACKY | Pricaonica | 10 | 04-05-2008 03:39 AM |
Je li ovo dobra ideja? | Tomislav | Computer Hardware | 2 | 12-04-2007 08:42 PM |
stara analogija! | dlukace | Computer Hardware | 4 | 19-03-2004 11:40 PM |