|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Dakle, trenutno imam zvučnu karticu E-MU 0404, spojenu preku nebalansiranih izlaza na behringer UB802 miksetu iz koje ide na slu?alice i u pojačalo. U miksetu ide mikrofon, i ona povremeno moram čačkat po kabelima, ne pitajte za?to.
Danas sam tra?io rje?enje da se rje?im nebalansiranih kabela i čaure behringera. U svojim lutanjima naletio sam na M-Audio Firewire SOLO. http://www.m-audio.com/products/en_u...Solo-main.html E sad, zanima me da li je to bolje rje?enje od ovoga koje trenutno imam (0404, ub802...). Jel postoji ?ansa da će netko kupiti od mene E-Mu 0404 koju sam koristio malo vi?e od 4 mjeseca? (kupljena par dana prije nove godine...). Pozdrav i hvala lijepa unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Solo radi extra za te pare i sigurno je bolje resenje od krckajucih nebalansiranih kablova i Behringer-a. Snimao sam sa Solo i gitare i mic (nt1000) i meni to prilicno lepo zvuci.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ma evo i protools opcija je tu. Definitivno idem ovako.
Evo postavio oglas. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skrivena kamera, ali dobra... | idekius | Pricaonica | 9 | 12-02-2009 10:48 PM |
Dobra Analogija | balthazaar | Razno | 38 | 19-10-2006 12:54 PM |