|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
kud je ceo svet zapeo sa tim sabirnicama da mi je znati.. ko da svi sve znamo i baš jebemo kevu po svim stavkama, samo nam digitalno sabiranje krade kvalitet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ima bitne razlike, bar sto se moje muzike tice dobije se osetno bolji rezultat. Jedino sto to sto sam probao kosta nenormalne pare.
![]() |
![]() |
#3 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...inace SPL MixDream nije naivan uopste, samo sto je transparentan. Sve zavisi sta osh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
Ok, jedno offtopic pitanje:
koja je razlika izmedju analogne sabirnice i analognog miksera ? Mislim, shvatam da mikser ima razne auxe i eq-ove, a sabirnica nema, ali ako npr imam dobar analogni mikser, zasto bi mi trebala sabirnica, kada je osnovna funkcija miksera - da sabere kanale? Da li je sabirnica u stvari - pojednostavljeni misker ? Kakva se magija desava u sabirnici, koja se ne desava na mikseru ?
![]() |
#5 | |
SuperModerator
|
![]()
da
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
samo sto 16kanala sabirnice kosta oko 10000$ a jedan takav mixer istog kalibra bar 50-60000$, a drugo zauzima dosta mesta. Ovo ti stoji u racku i prilicno je neupadljivo.
Nije chandler, odlucio sam se za ADT. Ima moj prijatelj i super radi, to sam imao priliku da cujem na kratko i svidelo mi se vise od SSL-a i od one Neve sabirnice. Opet npr. taj chandler nisam ni cuo, ko zna, mozda je dobar... ![]()
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
ne kažem ja da je to glupost i da ne radi ništa pametno, samo mi se čini da je ljudima često na listi prioriteta malko nakrivo postavljena stavka. Meni definitivno spada među poslednje stvari koje me zanimaju, naročito pošto sam čuo podosta ITB mixeva svih žanrova koji milu majku...A da nešto pametno radi, sigurno da radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem-Ispravljac za miksetu POMOC | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 11-05-2010 02:19 PM |
Kupujem manju miksetu | milano | Kupujem/trazim | 2 | 20-02-2010 10:21 AM |
Koju dj miksetu preporucujete? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-09-2009 07:34 PM |
Preporuka za miksetu | Mogli | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 23-04-2007 12:22 PM |