![]() |
Prodao miksetu - sad sam ITB
jedva....posle 4 meseca oglasavanja i spustanja cene....ode mikser!
ITB - here I come !! |
Re: Prodao miksetu - sad sam ITB
Ne verujem da se neces snaci u ITB varijanti:) ali ipak....meni bre zao covece onog Audienta:cry:.
|
idemo dalje matori :)
znaci HD3 i ProControl. jel ostao Alan Smart i FX units? Koji je trenutni setup? poZz :wave: |
Quote:
Morao sam...:( |
Sad ovu ideju iz eksterijera mo?e? da primeni? u enterijeru (bili bi to Potemkinovi rekovi):
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35389 |
Hoces da uzimas neku analognu sabirnicu?
|
kud je ceo svet zapeo sa tim sabirnicama da mi je znati.. ko da svi sve znamo i baš jebemo kevu po svim stavkama, samo nam digitalno sabiranje krade kvalitet :D
|
Quote:
Uzeo bi Audient Zen sa 16 kanala, zbog integracije sa outboardom i njegovog kompresora... Inace, narucio sam Mackie Big Knob za prvo vreme...nije sabirnica, ali bar mogu da zabodem sva tri para monitora, CD player, DAT, DAW, gramofon i neki synth (kad zatreba)..balanced ulazi, itd... Sad je ?220 - dzaba za to sto ima !! novi sto je napravljen, samo da se poredja sve...delim sobu sa nekim likom sto radi sound design, pa cemo na smene...he he |
Quote:
ima bitne razlike, bar sto se moje muzike tice dobije se osetno bolji rezultat. Jedino sto to sto sam probao kosta nenormalne pare. |
Quote:
...inace SPL MixDream nije naivan uopste, samo sto je transparentan. Sve zavisi sta osh. |
All times are GMT +1. The time now is 06:42 PM. |