|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ma lood sam od čekanja hoću radit mjuzu od kad znam za sebe ![]() Čuo sam da mix treba biti oko -6dB kako da provjerim koliko mi je stvar glasna. je se to mjeri nekakav prosjek nekako u wavelabu,soundforgeu? U Cubaseu na masteru pokazuje oko -6 .a skinuo sam Blue cat's Freqanalyst na njemu je -10 ![]() ![]() ] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ostalo zvuci veoma jeftino, nadji neke bolje bake ili instrumente ne bih se slozio da je ovo spremno za izdavanje generalno, mislim da ces uskoro doci do formule kada ce ti sve zvucati ok.
![]() |
![]() |
#83 |
Pro Member
|
![]()
Ako si mislio odmah poceti redjati releasove , necu da te obeshrabrujem ali do boljeg zvuka ce ti mozda proci i koja godina...
Moras naci kvalitetnije semplove , , razraditi taj aranzman bolje, nauciti koristiti kompresiju ,eq , i uopste postavljanje elemenata u mixu ( stereo slika ti je jako suzena na ovom treku) Inace, sve pohvale za prvi trek, radis vredno i to cenim. Polako, vremenom ce se steci experience a i znanje pa ces doci do zvuka koji zelis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
VIP Member
|
![]()
momci, ne kapirate....njemu se zuri !
ko ce da se smara sad da radi nove pesme, aranzmane, mikseve... dosta je jedan, prvi track i to je to ! sad samo da razvali i dosta! Posao obavljen....ko ima vremena da ceka par godina!! Hollywood-e, pa sta bi od tebe? Rece da ces da dodjes (i vodis na pecenje)?
![]() |
#85 |
Junior Member
|
![]()
Očito da ću morati naučiti da je loše iz vlastitog iskusta,tj kad mi ni jedan label ne odgovori
![]() A opet s druge strane neki moji poznanici izdaju ili šalju stvari koje lošije zvuče i još su manje muzikalne i sve. Vidjet ću probat ću s ovom trakom i radit dalje bolje.... Mislim da je danas taj put od početka do izdavanja puno kraći nego prije cca 5 godina. Btw,danas mi stižu monitori pa slijedi privikavanje na njih i mix na njima... 2Hollywood:Vidim ti u podpisu Gramophondzie,jel ti stojiš iza tog projekta ili? Sorry ako sam neupućen...
Last edited by djtopa; 21-04-2010 at 02:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Member
|
![]()
ovo je analajzer koji koristim u zadnje vreme,kako ga aktiviram skapiram kolko sam gluv...mnogo mi pomaze oko kika bez njega nista samo lupetanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Junior Member
|
![]()
THNX,probam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
|
![]()
DaBear i Milosh84, postove sam vam premestio u "Promociju radova" odnosno "DJ Topa ,cro funky house
![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 27-07-2010 at 12:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Superoperater
|
![]()
Mozda je i ovo tezak offtopic ali ne mogu nikad ni jedan link da aktiviram ! Zasto ljudi brisete iz vasih BOXeva, SOUNDCLOUDa i sl. vase radove i primere, otvorite neki nalog kao npr. RUMSKI na tim servisima i tu drzite vase pokusaje, postove i sl... Kad god kliknem da vidim sta je pisac hteo da kaze, izadje mi "SORRY, but jebi ga, bla bla...
Izvinjavam se za offtopic
![]() |
#90 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() http://soundcloud.com/djtopa/topa-wh...m-demo-mp3-new |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
D'n'B - Drum, sub bass, hard bass i ostali elementi | Dardy D'n'B | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 02-09-2010 09:04 AM |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick, Kick i Kick | Alen@l5 | Audio Produkcija - Tehnike | 131 | 19-09-2008 10:09 PM |
Kick i Bass trikovi | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 17 | 22-08-2006 07:56 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |