|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ima toga jo? ; npr. : smisao posljednje strofe? Kako biju bitku za nas ako ga la?emo svaki dan (u tvom originalu)? Ali, snaći će? se već. Daj jo? ovoga ako ima?. Evo, i ja ću okačiti jedan novi tekst koji je podloga za pjesmu 'moje' pjevačice (koju upravo radim). PoZzzz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Pro Member
|
![]()
TUGO MOJA
Text , Muzika, Aran?man, 'Studio' : Goran Topić Maglaj : april / maj, 2010.g. U MOJOJ POSTELJI VEĆ DUGO UZ MENE NIKOG NEMA ; NIKO NE LE?I. I DU?A MOJA STALNO BJE?I ; POSRĆE, SPOTIČE (sapliće) SE O SJEĆANJA NA TEBE, TUGO MOJA. DA SAM PRIHVATITI MOGLA DA ĆE? OTIĆI OD MENE, NIKAD TI NE BIH DALA DA SE USELI? U OVO SRCE. I DA MOJE ? ?TO JE - BUDE TVOJE SAMO TVOJE. TUGO MOJA r. PJESME RADOSNE NEPOZNATE MENI SU. PJESME TU?NE HRANA DU?E MOJE POSTA?E. O, KAKO BOLI SVAKI TREN SJEĆANJA NA TEBE! NI SADA NE MISLIM NA SEBE! NA ONO ?TO MI SUTRA NOSI. I SAMO SANJARIM : DA SU OPET KAO PRIJE TVOJI MILI PRSTI U MOJOJ (zlatnoj) KOSI. TUGO MOJA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Member
|
![]()
ej! pa to crveno MORA biti u toj strofi!
![]() hvala na komentaru i savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Member
|
![]()
ej ljudi, a di je anita? ba? me zanima njeno mi?ljenje o mojoj pjesmi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Junior Member
|
![]()
IZGUBLJENIH SNOVA
SAD SE SJETIH DA PAMETNIJI SAM BIO DOK SAM BIO KLINJO ZNAO SAM STO HOCU STO NE ZELIM I SLUSO SE NISAM I OSTARIO LUDO JEDAN TREN-ILI VJEČNOST RADIO SAM ?TO DRUGI SU HTJELI UPAO U ZAMKU SOTONE I ZLA NA IZMAKU SNAGA NA RUBU ?IVOTA JA HTJEO BIH STARI SAN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Junior Member
|
![]()
Igra Leptira
Oči gladne sunca, Pogled ?edan neba, Krila spremna su za let, Noćas samo to mi treba, Dok je grad okupan,uspavanim svetlima, Počinje jo? jedna igra leptira, Skrivena, Skrivena od prstiju,od pogleda od dodira, Skrivena u zaboravu običnog trenutka, Tvojih pet minuta,očima koluta, Tra?i izlaz,svetlost kraja puta. ... U pitanju je dub/rap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Junior Member
|
![]()
ZAŠTO ME LJUBAV NIJE HTELA
Važim za nekog lepotana, od žene, do žene, od stana, do stana, kod svake nove, stan i hrana, ideal pravi, savršenstvo bez mana, samo ljubav… ljubav mi nije dana. Jesen života, siva i tužna, padaju neke olovne kiše, prokleta sudba osta mi dužna, a dug mi neće, vratiti više. Sa vihorom prohujalo, neko lepše vreme, a sve lepo, kao da je stalo, na duši ostade neko teško breme, ni zrnce ljubavi nije mi se dalo. Poslednja jesen, tu je bez dileme, daj živote, produži bre malo, ne posejah u mladosti seme, ne posejah kad je bilo vreme, vreme mi se… kroz prste iskralo. Ostajem žedan ženske lepote, ostaću željan ženskoga tela, u mladosti iz pohote, pio sam nektar sa njihovog vrela. Ostajem željan ženske lepote, ostaću žedan ženskoga tela, jebem ti mater, bre… živote, zašto me ljubav nije htela? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 10:34 PM |
Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 01:30 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |