![]() |
Na?i (va?i) textovi
Eto... tko ?eli, neka sa nama podijeli textove za pjesme (ma, mo?e i poezija!):wink: .
Nije va?no na kojem je jeziku... sve je po?eljno.:grin: Pa, krenimo!! :jupi: |
Re: Na?i (va?i) textovi
Koji si ti lik:da:....
dobra ideja ko se ne stidi da ogoli reci bez muzike:ups: |
Re: Naši (vaši) textovi
Sta ce biti sa autorskim pravima, nasim ili "vasim"??:rotfl: :urnebesno: :ole:
|
Pa lijepo, prvo zastitis pjesmu na ZAMP-u, ili kako se vec kod vas to zove i nemas problema! :)
|
heh e...lepa tema...iako imam milionce ispisanih textova...nesto mi se ne mili da ih tek tako bacim na net :)...
|
Vec sam okacio, ali hajde opet:D
Ti si bar bila voljena A sta sam bio ja Samo covek bez osmeha Umoran od cekanja Ti si sve dobijala 2x A tako malo davala Snove u prah pretvarala Ref: Za tebe bicu tu i kad te ostave svi Kad odu s ramena cuvari andjeli Bicu tu da ti cuvam sne Da te noci ne povrede Za tebe bicu tu i kad u boli potones U zid kad udaris i kazes vise ne mozes Bicu tu da ti cuvam sne Ko kap na dlanu drzim te Ti si bar bila voljena A sta sam bio ja Naivan covek opijen Otrovom s tvojih usana Ti si sve dobijala 2x A tako malo davala Snove u prah pretvarala Ref: Za tebe bicu tu i kad te ostave svi Kad odu s ramena cuvari andjeli Bicu tu da ti cuvam sne Da te noci ne povrede Za tebe bicu tu i kad u boli potones U zid kad udaris i kazes vise ne mozes Bicu tu da ti cuvam sne Ko kap na dlanu drzim te |
...Ajde, uspjeli ste me nagovorit! Ova je uglazbljena, cak je bila ne jednom festivalu, tako da bolje izgleda kao cjelina, no dobro...
"Ljubav izgori" Budi se dan umorno jutro natapa suncem pospani grad a sve je noćas nestalo za tren k'o potpuni stranci razilazimo se. A tako prokleto malo nam je trebalo da shvatimo kada te po?uda zarobi ljubav izgori! Tra?imo vizu za nepoznat svijet na vo?tanim krilima svoj letimo let u moru kli?eja strast je nestala bez nas je arka već otplovila. A tako prokleto malo nam je trebalo da shvatimo kada te po?uda zarobi ljubav izgori! lyrics by: FrankoPanko ...Ajde sad rapalite! :ups: |
Quote:
Uuuuu, extra...Bash me zanima kakva je muzika za ovo:) @ ANITA Kilogramu?:D |
Nema te
Nema te, nema me Nema nas A svet zbog toga nije stao Gde si ti,gde sam ja Gde smo mi Dali ti je zao Kisa zvezda noces pada Ja zamisljam samo tebe Dal' postoji neka nada Da sretnemo se, kao pre Nema te, nema me Jos osecam tvoje dodire Taj zagrljaj sto me smiruje Jos volim te, a sebi kazem ne Znacis mi kao sto si pre Ne mogu da te gledam kraj nje Ponos jaci je da ti priznam sve Kisa zvezda noces pada Ja zamisljam samo tebe Dal' postoji neka nada Da sretnemo se, kao pre Nema te, nema me, nema nas Text:LMstudio by Moca |
Pa recimo, nekakav r'n'b. Pjeva Ruby, "domaća" crnkinja. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:34 PM. |