|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Ona
Sarlo Akrobata (1981) Ona puni osamnaest godina u junu ne zna sta da radi kada polozi maturski ispit Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi, ljudi su zlobni dok gledaju njen ten... Ona se budi... Ona se budi... Celoga zivota, necim joj pune glavu lutkice, krpice, slicice, su stvari za devojcice; igrati lastis ona nikada nije znala skuvati rucak nikad nije bila njena stvar... Ona se budi... Ona se budi... Ona nema nikoga da joj kaze TI si moja, si si moja, ti si... Ona nema nikoga da joj kaze TI si moja, si si moja, ti si... Ljudi se cude zar ona moze da misli ljudi se cude zar ona sme da zna Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi, ljudi su zlobni dok gledaju njen ten... Ona se budi... Ona se budi... Ona nema nikoga da joj kaze TI si moja, si si moja, ti si... Ona nema nikoga da joj kaze TI si moja, si si moja, ti si... Milan Mladenovic
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Meni je zakon ono:
Imala je oci boje vena....boje vena, boje dunava....uuu kakva stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Po meni najjaci text ima Mandiceva "Sve su seke *ebene"
![]() Salim se, Mladenovic nema premca.Moj brat kaze da ga je poznavao... Kaze da je ziveo dole na Slaviji ili negde prema Nebojsinoj..... Neprevazidjen umetnik.... U vojsci sam skoro samo njega slusao..... Samo je Todorovic (Grobari!!!!) jos medju zivima jel' tako??? p.s. cuo sam negde da EKV medju prvima uvodi upotrebu semplera kod nas , jel' zna neko sigurno?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ima dobrih momenata
Ne znam, kad sam u oblacima: ' Svi moji punti kad se zbroje sve dodje na tvoje' Ili ' Jos ti se radujem a nemam zasto biti ponosan na nas' Imao je i Dusko Trifunovic sjajnih momenata: ' Sta bi dao da si na mom mjestu da te mrze, a da ti se dive' o Milanu ne treba trositi reci 'razmices zavese i gledas obecani grad' 'lepljiv od znoja i masan od krvi' .................. Toliko za sad jer: Pravih se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ziv je i Firci. Pravi ultra skupe, vrhunske bubnjeve u Americi. Bio vencan i ima cerku sa Marinom Perazic, vec duze vreme razveden.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Kad sam bio mladji i ja sam zeleo cerku sa Marinom Perazic :oops:
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
od domacih texstopisaca Dzoni Stulic neprevazidjen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Zelela je i ona... njih par stotina hiljada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
kuda si posla sa tim tamnim ocima, i cije ime ti na usni pociva...
cija je to muzika u originalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |