|
|||||||
| Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#32 |
|
Member
|
kad vec nabrajamo
1.mislim da se nisi dobro izjasnio posto se dither stavlja JEDINO ako se radi koverzija izmedju 16 i 24 bita a ne zato sto se radi "mastering" pa negdje pise da se stavi... 2.ne, nisam autor doticnog tutoriala, nit sam ga procitao do kraja 3. drugo je brisanje traka a drugo je radjenje na aranzmanu, moras se dobro izjasnit a ne lupetat pa kud pukne da pukne. 4. kad radis elektroniku u jednm ili drugom slucaju, morat ces posegnut za eq-om... nije to snimanje mikrofonima zive instrumente pa ako odaberes bas one koji trebaju za taj job, postavis ih postavis savrseno u savrsenoj sobi sa savrsenim jazz muzicarima koji vec sviraju tako da si frekvencijski ne smetaju, nece ti uopce niti u jednom trenutku trebat eq, sto cesto nije slucaj.. takodjer, pricao sam s mnogim producentima elektronske glazbe koji imaju po nekoliko albuma na poznatim labelovima o produkciji i svi oni bi, po tebi, bili pocetnici i neozbiljni ako se uzme da to sto govoris drzi vodu (guzva u 16ercu - eq), ali istina je da kad cujes njihove stvari na dobrom PA-u, pravi su floor filler 5. pricas o kontrabasima i ostalim djidjamidjama sto mi daje dojam da i nisi bes previse zapeo u produkciju elektronske glazbe... malo mi je to neozbiljno, pogotovo sto dovodis subjektivan stav kao objektivan...more is less je stvar ukusa, kompresor na masteru takodjer... 6. ma...ne da mi se zapravo ![]() enjoyka! |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|