|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#23 |
|
Pro Member
|
Ljudi, a sta mislite koliko sam se ja toga naslusao, kada cu uskoro i penziju da zaradim...
Bolje i da vam ne opisujem sta sam sve morao da radim, a kada sam radio jednu veoma, veoma poznatu musku pevacku zvezdu, dok se snimalo pevanje, stalno sam molecivim pogledom gledao u hardware verziju auto-tunea i molio svevisnjeg da ne crkne, a u ranijim periodima bi stajao pored 24 kanalca, i drzao dugme za varispid sve vreme dok je pevac pevao duge note, posle 30-ak tejkova bi mogao da "predvidim" sta ce se desavati, i saobrazno tome vrteo varispeed na MCI magnetofonu da ga "dostimujem" Ne mogu sam sebi da verujem sta sam sve radio, ali vi momci, kada pricate o tarifama, nemojte to tako javno, jer su te tarife mizerne u odnosu na ono sve sto radite. Da Bog pozivi Melodyne, ja ga takodje posedujem, doduse samo standalone, a to me katastrofalno mrzi da koristim, tako da cu morati da "nabavim" na bilo koji nacin plug-in varijantu. Kada se o lenjivcima radi (kao sto sam ja, na primer) Auto Tune je zgodnija varijanta, mada strpljiv, i brz operater na melodyneu moze bukvalno cuda da stvara. Neverovatno kako je ambicija i finansijska mogucnost u OBRNUTOJ proporciji sa sluhom i talentom.....zar ne?
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|