|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo za ljubitelje syntheva jedan tip ima dosta toga sto bi trebalo da se ima....
p.s. ...i radi na Behringer :o http://www.synth.nl
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 28-08-2007 at 08:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ala je nakamarao sintija!! Za muziku koju radi (mnogo sintisajzera itd..) ne treba mu nista bolje od Behringer miksera! Nema vokala, nema zivih instrumenata, itd...ionako ga koristi verovatno da bi ukljucio sve sintije... A drugo, sta fali Behringeru..?? I ja sam ga koristio 3 godine i niko nije primetio neku razliku, niti se zalio na kvalitet mikseva itd... sto se tice layout-a, malo je pretrpano (za moj ukus) sa tastaturama i kontrolerima itd...ima ih mnogo...jeftino sve, pa se kamara! Last edited by DaBear; 28-08-2007 at 09:56 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 28-08-2007 at 10:10 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ko zna, moze , Ko ne zna, nece mu pomoci ni Neve....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Moze, moze, zacudo, linijski ulazi, kada su ispravni, IZNENADJUJUCE dobro i cisto zvuce, a i headroom je dobar, medjutim, postovao si POGRESNU fotografiju, ovo sto ga hvalim NE VAZI ZA DIGITALNI NEGO ZA ANALOGNI mixer EURODESK 9000 ili neki od vecih XENYXa, ne za taj digitalac, koji jako metalizira, bar na prvo slusanje. Iako sam vlasnik Soundcraft mixera, moje pohvale (uzimajuci u obzir cenu, naravno) idu na MX 9000 i XENYX 2442, oba sam probao, i oba sa sintovima i linijskim ulazima VEOMA dobro rade.
Ne preterujte sa EQ,koji nije najsjajniji, ali ipak je bolji od Mackie 32/8/2 koji je sto se EQa tice po meni NAJGORI mixer sa kojim sam radio... (opet moje misljenje, ne pljujte me bez veze) poz...
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam nekad nesto mixao sa DDX-om (sa slike),(ne znam vise ni sto tacno) i ok je to radilo.
Digitalni mixer i onako nema karakter tako da...... Udri ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ma daj........
Nagomilao sintija, a slusa na Behringer 5.1 sistemu A i uglavnom mu je sve noviji VA... jedino Jupiter 8 sto se tesko nalazi, ostalo sve mos' kupis u Artistu ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nema log'ke | OFF | DSP forum | 17 | 18-12-2006 11:50 AM |