|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ko nema glas,ima Autotune ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() Quote:
On ce odpevati bas kako treba. To sto je otpevao, smiksaj. Nemoj gubiti jedne sekunde na peglanje, jer se to peglati ne moze. A i ne vidim razuman razlog zasto bi ispravljao. On je takav kakav je, otpeva - smiksas - plati - zdravo. Mozes odsvirati melodiju, a pevaca zeru povuci iza. Koliko god da nema sluha, moglo bi proci. Ili neka odpeva u pozadini neko ko zna kako treba, pa preko toga nek ide taj tvoj reper, ili sta je vec. Last edited by google; 18-12-2009 at 01:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
fora je sto se taj autotune na ovoj pesmi cuje do bola... al ok tu mozda i moze da prodje kao fora... al u popu, ne znam bas, zavisi kakva je pesma...
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() I ja mislim isto sto neko rece ovde,ako joj se svidi to sto cuje prodaj joj tako i to je to.Prosto ne mozes ti od nje da napravis ULtra MEga Giga glaschinu ako prosto nema sluha,talenta itd.To je jednostavno tako.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Zbilj lici na Madonu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ALI, nista (joj) nesmeta (a ni njenim managerima) jer je to "sound of now!" Dapache, plakala je od srece, kad je cula sebe "kako peva!!" Vokal je bio KATASTROFA - pitch, tajming, kuku lele...! Samo sam dao primer kako moze na kraju sve da ispadne. PS u te dve nedelje i je usla i KOMPLETNA NOVA MATRICA, (radio miks, extended i electro dub)
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Meni bio jedan narodnjak da snima glas, dobro peva ....al on bi jos bolje.....
jos zaludjen sa nekim bosanskim pevachem pa oce sve kao on.... Gnjavio me dve nedelje po 10 sati na dan.....i stalno oce ponovo....dok mi nije puko q...i reko sam mu ebo te taj tamo pevaj svojim glasom u budi ti ti.... na kraju je sve ispalo ok....a dobio sam bednih 150 e....za celo cimanje.... Al jbg tako je kad snimas nekog u svojoj sobi i nemas studio..... Mada ipak tada sam rekao necu da radim sa narodnjacima....ovaj je bio pun komplexa A najvise me nervira kad nekom kazes ne mogu sutra da radi imam obaveza aon te zove po 20 puta i kumi moli ...veli proradio mu glas samo pola sata da dodje pa ostane 5 sati.... treba birati musterije ....mada ja ne radim komercijalno to je tad nesto bilo i ne ponovlo se heh |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]() ![]() '' vidis pocele mi bore majku mu a do pre dve godine sam bio deckic, najbolje cice sam imao...'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako radi čulo sluha? | SumAnuT | Audio Produkcija - Osnove | 0 | 02-07-2009 07:02 PM |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
Covek ima, nema sta nema | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 11-07-2008 04:13 PM |