|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
ja se razmisljam da kupim waldorf modul. imam roland juno 6 ne juno 60 i znam dobro sta je kvalitet i analogija . moj juno je u boljem stanju nego novi korg pa 50 sto se kvaliteta izrade tice. sto se zvuka tice ima veoma prijatan strings. uzeo bi waldorf blofeld zbog ambijentalne muzike koju nameravam raditi i ujedno bih zeleo saznati da li ima latency prilikom povezivanja preko midija. to je veoma meni bitno. kada na stari juno odsviras arpegio, nekako imas lep osecaj u rukama dok kad isti arpegio izvedes na korgu ili necem novom verovatno zbog softverske latencije taj osecaj se izgubi. pa me interesuje da li je isti waldorf analogno hardverska stvar ili je to samo skup cipova koji samo simuliraju prave oscilatore lfo. vcf i sl....
molim vas odgovorite mi. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |