Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2009, 03:14 PM   #1
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Exclamation Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje

Kao sto smo nedavno saznali, i Blofeld moduli imaju u sebi RAM memoriju od 60MB. Da bi se aktivirala ta memorija, potrebno je kupiti licencu koje kosta oko 90?
Keyboard ima tu istu RAM memoriju ali je bila sastavni deo osnovnih specifikacija, dakle "slobodna" je i odmah dostupna, ne treba je aktivirati.

Artist u saradnji sa Waldorfom nagradjuje korisnike Blofeld modula sa 5 besplatnih licenci koje cemo dati kupcima u zamenu za njihove kolekcije semplova i/ili patcheva/programa.

Svi su dobrodosli, ali nas posebno interesuje povecana upotrebljivost proizvoda za najsiri krug potencijalnih kupaca, dakle tezgarosa - narodnjaka.

Ako recimo napunite 1 ili 2 bloka od tih 60MB (npr. blok kao "best set" narodnjackih farbi itd.) i/ili nam isporucite jedan set (nedefinisano; 30, 50, ...) editovanih programa istog usmerenja, dobicete licencu besplatno.

Kupci koji imaju modul i shvataju sta zelimo a semplove mogu da sloze tek kad dobiju licencu mozemo da odstupimo od redosleda i prvo im damo licencu, a oni za uzvrat isporuce blokove semplova.

Najbolji ce biti prosledjeni i Waldorfu.
Semplovi i programi svih drugih usmerenja su takodje dobrodosli.

Vlasnici Blofeld klavijatura mogu takodje da se ukljuce, s tim sto im ne mozemo nista pokloniti osim semplova koje dobijemo od drugih..

Samo da podsetim da Blofeld podrzava i Korg sample format (KMP)

Last edited by lesha; 07-07-2009 at 03:20 PM.
lesha is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 03:20 PM   #2
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje

Eto, rachunaj me... Naravno ako moze licenca prvo pa potom ja isporuchim semplove... Imam gomilu nekih dobrih wavetableova a i semplova koji samo chekaju da budu importovani...

Last edited by silicon science; 07-07-2009 at 03:25 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2009, 12:28 PM   #3
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Default Re: Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Eto, rachunaj me... Naravno ako moze licenca prvo pa potom ja isporuchim semplove... Imam gomilu nekih dobrih wavetableova a i semplova koji samo chekaju da budu importovani...
licenca isporucena, pozivam i ostale, ustedite 90e
lesha is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules