|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Last edited by HrastProgrammer; 11-12-2009 at 02:03 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
OK, thx.
Last edited by HrastProgrammer; 12-12-2009 at 05:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi,polako ...
Svako ima svoja misljenja,i sve je to ok . cluster/hrast - ne verujem ja da ste se vi krenuli svadjati,muzicari smo,pasionirani,polete nekad malo strasti kad ti se ne svidi tudje misljenje,nista nije problem,samo da stanemo na vreme ![]() Ajde da okrenemo malo situaciju : ja sam pitao oko analognih sintova jer bih voleo imati neki synth koji ima svoj zvuk,svoj karakter,umorio sam se od romplera.To mi treba da bih razvalio neki solo u rock bandu,elektronika i taj zvuk nije moj fax (ne umem to da sviram i pravim). STRAVICNO mi se svidja neki koncert jamiroquai-a gde svi sviraju unis,a lik cepa neku farbu sa andromede,time sam se odusevio.Zato sam svojevremeno davio hrastprogramera da mi prica malo vise o andromedi (jos jednom hvala hrast!).Znaci taj koncept - rok bend,moderan,gde na mestima sviraju unise analogni sintovi i gitare.Da li imate preporuku,sta da probam,sta da cujem ? Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo ti malo ga ovde preslusaj. Znachi, od tih Fm Dx zvukova do analogije ![]() ![]() Mada nema "onih" zvukova, recimo tih basova koji je&u kevu http://www.youtube.com/watch?v=a0bbsuO-MxY Last edited by silicon science; 11-12-2009 at 05:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
prilicno bitnu razliku, koju sam mislio da ćeš shvatit iz mog prethodnog odgovora: ja sam se možda "okomio" na sint, daklem komad opreme koji se eto slučajno tebi svidja. ili jako svidja. nebitno. zauzvrat, ti si se time našao ugrožen, jer si našao shodno da se zbog toga okomiš i vrijeđaš osobu koja ima mišljenje koje ti se ne svidja, u ovom slučaju mene. nije mi jasno kako ne vidiš besmisao takvog poistovjećivanja. i da to ne opravdava jedno drugo. osnovna škola. još je uvredljiviji indirektan način kako si to izveo, sa izjavama tipa "kultura mi ne dopušta" da kažem što zaista mislim. e pa, blago meni što si ti tako kulturan. tresu mi se gaće, pri pomisli što si stvarno htio reć. ![]() vidi, ja se zapjenio nisam, ali ako kreneš pisat komentare koji prelaze u područje osobne prirode, a ne odnose se više na opremu odn. sintesajzere, jer ovo je slučajno forum o tome, onda moram reagirati. tako da, molim te da se tvoj slijedeći post odnosi na to kako je ... ne znam.. microwave teško sranje, ili kako je Q+ bolji od seksa ![]() želiš, ali ne na mene i kako sam glup i smiješan jel ne volim Q+. man' se ćorava posla. ja sam eventualno glup što sad nešto nešto ne *ebem, neku mladu pevaljku od ovih što mi se trenutno motaju po studiju, radi eurovizije, umjesto da tu sjedim i piskaram ovo. to stoji. kriv sam. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
OK, ovaj moj post se ne odnosi niti na MW niti na Q+ pa, molim, iskoristi svoje moderatorske ovlasti i baniraj me na koliko god hoces, jos bolje - na neodredjeno, briga me ... Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Hrast, potpuno isti slucaj se dogodio i na jednom vanjskom forumu.
Ja sam, i/ili jos netko drugi ne sjecam se, napisao neke stvari o Q-u, ti odmah raspalio ko da su to bile uvrede tebe osobno. Ne znam cemu to. Bilo bi dobro natrag na temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
mod?rateur analogue
|
![]()
@Hrast:
jel ti to isinuiras da sam ja ikad koristio moderatorske ovlasti, za svoje vlastite potrebe ili ego, u diskusiji ili sukobu s nekim ovdje?!?!?! mislim da ovdje svi dobro znaju da je u tome nema istine. pitaj koga god hoćeš. osim ako nisi opet kreno da vrijeđaš.. pa nisam spao na to da te baniram jer smo se mi sporječkali. nisam dosad nikog, a vjerojatno ni neću. ima drugih ovdje koji su brži na okidaču i to vole. pa nek se vesele. a drugo, da se mi ne uvjeravamo sad ko je što mislio naknadno, draze mi je nek stoje postovi, pa se lijepo vidi. ko je što mislio i rekao. jel pošteno ? mislim, odnosno nadam se da smo o ovome sve rekli sto se imalo za reć. a za kraj, ako mogu bit iskren: sve najbolje u daljnjim pohodima - volim tvoju glazbu. al ne mogu to reć za tvoj karakter. bar ne ovaj njegov segment. laku noć |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@silicon_science : vidi,ne mora biti polifonik ! Trenutno koristim nord lead sa efektima (ipak je se 70 zavrsio na njemu
![]() ![]() Nord lead odlicno radi posao,ali me samo zanima na sta lici neki "pravi" analogni sint,kako li to tek zvuci,kad sam leadom zadovoljan . Lesho,da li da otvorim posebnu temu za ovo , jer ipak ovo vise ne ulazi u "sta posedujete od sintova" ? Mislio sam da ce se zavrsiti na jednom,dva posta,mada napravi se omanji rat...bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focal Solo 6 BE | Rhino | Monitoring | 0 | 09-01-2009 07:46 AM |
ANALOGIJA-sve sto ste zeleli da znate na jednom mestu | LACKY | Pricaonica | 10 | 04-05-2008 03:39 AM |
Dobra Analogija | balthazaar | Razno | 38 | 19-10-2006 12:54 PM |
:: Universal Audio Solo 110 / Solo 610 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 14-10-2005 04:55 PM |
stara analogija! | dlukace | Computer Hardware | 4 | 19-03-2004 11:40 PM |