Sto se tiche poredjenja ajd, nezahvalno je. I svi drugachije zvuche, totalno.
Sto se tiche Microwavea i da je neinspirativan, e pa to je zato sto ne znate sta hocete od muzike

Vec upalis sint pa ajd malo da vidimo sta ce ispasti hehe.. Al to nije loshe uostalom... Microwave meni radi to sto najbolje radi (po meni) a to su brze arp deonice, leedovi itd. I sumnjam da IJEDAN drugi sint by Waldorf ima taaako brz i definisan envelope

tj. siguran sam u to. I meni lichno to treba od sinta, radim trance muziku i pokazao se kao nezamenjiv za gomilu stvari

Sigurno sa njime necu napraviti pad kao na Q+, niti ce Q+ mozi da izvuche tako kratak i definisan sound kad radi na arpedju itd. XT je opet pricha za sebe, imao sam ga i prodao nazalost, ultra unikatan dirty sound, ali ni priblizno brz kao Micro 1...

Dok mi se recimo micro Q ne svidja, imao ga par dana i na prvu loptu je super ali... Nije me dobio zvukom i jebga...
Lichno sam uplasen od tih novih analognih polifonika hibrida itd. Ne smem ni pomisliti na servis i cenu toga. Setite se samo Andromede i tih serija i tih jadnih ljudi koji su imali tu nesrecu da ih zapadne falsh...