Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-12-2009, 12:25 PM   #17
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Sto se tiche poredjenja ajd, nezahvalno je. I svi drugachije zvuche, totalno.
Sto se tiche Microwavea i da je neinspirativan, e pa to je zato sto ne znate sta hocete od muzike Vec upalis sint pa ajd malo da vidimo sta ce ispasti hehe.. Al to nije loshe uostalom... Microwave meni radi to sto najbolje radi (po meni) a to su brze arp deonice, leedovi itd. I sumnjam da IJEDAN drugi sint by Waldorf ima taaako brz i definisan envelope tj. siguran sam u to. I meni lichno to treba od sinta, radim trance muziku i pokazao se kao nezamenjiv za gomilu stvari Sigurno sa njime necu napraviti pad kao na Q+, niti ce Q+ mozi da izvuche tako kratak i definisan sound kad radi na arpedju itd. XT je opet pricha za sebe, imao sam ga i prodao nazalost, ultra unikatan dirty sound, ali ni priblizno brz kao Micro 1...
Dok mi se recimo micro Q ne svidja, imao ga par dana i na prvu loptu je super ali... Nije me dobio zvukom i jebga...
Lichno sam uplasen od tih novih analognih polifonika hibrida itd. Ne smem ni pomisliti na servis i cenu toga. Setite se samo Andromede i tih serija i tih jadnih ljudi koji su imali tu nesrecu da ih zapadne falsh...

Last edited by silicon science; 11-12-2009 at 12:29 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules