|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
sto si se toliko primio na coveka? Mogu da ti garantujem da se na kraju neces ukakiti kad ti bude smiksao stvar.... i ja sam radio jedno vreme u studiju gde su moji idoli iz 80-ih (Stock Aitken & Waterman) radili i napravili / snimili i izproducirali preko 100 TOP 40 hitova i prodali preko 100 miliona ploca, pa se nisam toliko nazario..???! Ok, respect...ali kako znas da nece dati svom sinovcu ili pomocniku da odradi to za $400..? To ti je kao on-line mastering...nikad neznas ko ga radi... A koliko znam, kad "saradjujes" sa nekim - onda ga ne placas! Ako ga placas - onda RADI za tebe...!! A treba i da skapiras, da nije onaj koji miksuje ploce taj koji ih prodaje - artist i producent su mnogo iznad njega...
![]() |
![]() |
#62 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja odgovorih kako znam i umem. Ako ti je stalo do odgovora u vidu jedne reči, onda je ta reč - DA. Mada si u startu rekao da u taj odgovor nećeš poverovati ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#63 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Slazem se za to sa kintom.Najbolje receno-ti reci cenu,ja cu moju.Ako se slozimo eto posla,ako ne jbg.. A ajde da cujem vase misljenje i iskustvo.Jel znate koliko naplacuju underground producenti matrice za hip hop a koliko za narodnjake tj za GRAND ?? Poredjena radi scott storch naplacuje 125 000 $ official price da se odmah ogradim a timbaland 250 000$ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
To sam hteo da cujem i da dobijem potvrdu ... Isto se sve radi ( dobro sad,zavisi sve od producenta do producenta i na nacin kako pravi itd ) dal narodnjake ili hip hop ali na narodnjacima uzme lovu sto za hip hop ne bi mogao da uzme za pola godine ![]() P.S mada mogu reci da sam prijatno iznenadjen kako sve vise ljudi slusa hip hop,i sve bolje matrice se prave ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I slazem se da vecu ulogu imaju producent, artist, ja ne govorim o komercijalnim uspesima pesme, govorim o subjektivnom dozivljaju dobrog miksa...A on ima komercijalni uspeh i po meni subjektivno najbolje ume da smiksa hiphop pesmu, to je moje subjektivno misljenje. Ali ona prica koju sam zapoceo oko prepoznavanja i lobiranja ne moze biti osporena, jer tako je. S jedne strane imam devojku koja je uradila dva velika hita, nije dobila nista, i dalje ne moze da proda svoju muziku i ako ima i mnogo boljih radova od ova dva, a s druge strane znam ljude koji su dobijali pretnje ako probaju da nekom da prodaju pesme. Sta je to nego lobi? Moras imati mnogo "placements", da budes u pravo vreme na pravom mestu, da upoznas prave ljude u pravo vreme na pravom mestu da bi dosao do vrha... Last edited by Jan; 24-11-2009 at 12:05 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Rodjena je u Holandiji, vec 7-8 godina zivi u Beogradu, ne znam razlog zasto drzi Netherlands, mozda da ne bi drzala Srbiju ![]() EDIT: nisam imao nameru da nikog uvredim, niti da napadnem, postujem vas sve, cista razmena misljenja i stavova, ja kao mlad i buntovan i Vasa i Vrach kao iskusni stari vukovi ![]() Idem za promenu malo da pravim muziku ![]() Pozdrav! Last edited by Jan; 24-11-2009 at 12:17 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |