|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na odgovorima, poceo sam da mrckam malo hehe, ali jos tumaram...Dakle, evo malo vise detalja, imam laptop, karticu Line 6 Toneport UX2 koja ima na sebi sledece izlaze; phones, analog out L & R, Stereo Monitor In. Upravo u Cubase-u pokusavam nesto da napravim, ali mi ne ide bas dobro..Zato ste vi tu, moji dobri drugari da mi pomognete hehe
![]() Ako imate neki predlog sto se softvera tice za miksovanje i raspodelu zvuka matrice i takta recite mi. Pokusavam u Cubase-u sledece: da na slusalicama imam takt i matricu a na zvucnicima samo matricu. Gde, sta i u cemu gresim...kako da podesim..pomagajte ljudi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Nepismenost u tekstovima na domaćoj sceni | Dushan_S | Razno | 18 | 08-01-2006 01:04 PM |