|
Slobodan Milunović - Boban Muzičar (gitara), producent, mastering tehničar (Fabrika13). |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
odlican je. drugaciji. vise je "dance" nego prosli. jaaaaaako lepo.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
i to je razlog. svako ima svoj pecat. moj "chain" zvuci tako kako zvuci...i to je automatski moj podpis. tako je dobro. prepoznatljivost je dobra stvar. drugi bob ludwig ili george marino nije interesantna stvar...to vec postoji. svetu treba boban milunovic, stevan stevic, hrvoje mesic, janez novak...
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ja sam optimista...mislim da se stvari pomeraju na bolje. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ja sam primetio da na pojedinim nasim televizijama koje emituju spotove stavljaju neki maximizer na master, verovatno da neke starije pesme ne bi zvucale tiho i onda nastaje veliki problem ako je pesma bas "nagruvana" onda ode sve u p.m. To je jos jedan razlog za tisi master koji treba naglasiti klijentima kako se ne bi plasili da ce biti "tisi" na tv-u od ostalih izvodjaca. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Pa normalno je i za tv i za radio da stavljaju jos dodatni maximizer da bi bolje dosli do izrazaja u eteru, neki to rade donekle s ukusom dok drugi odvinu pa ode sve kvragu
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Po informacijama koje ja imam, pri pustanju u etar ne sme da bude nista sto menja signal?
|
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() ![]() uvek mi je bila misterija kako ferceraju ovi orbani, pitam se cemu mu sluzi ovaj day/hight switch? BBC-jeve radio stanice ih pice a sve dobro zvuci i nagruvani pop i klasika
#19 |
VIP Member
|
![]()
Jonosfera nije ista danju i nocu, pa samim tim ni radio talasi
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Članci o masteringu | lesha | Tutorijali | 1 | 14-12-2006 11:26 PM |
Pristup (pre)Masteringu | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 48 | 10-05-2006 04:00 PM |
Kljucna stvar u masteringu | milosjeftic | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 16-02-2005 11:51 AM |
Kompresor pri masteringu... | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 69 | 11-02-2005 08:32 PM |
UAD-1 - napokon limiter!!! (i rasprava o masteringu) | SandRob | DSP forum | 54 | 10-02-2005 07:42 PM |