|
Slobodan Milunović - Boban Muzičar (gitara), producent, mastering tehničar (Fabrika13). |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
udovoljavanje klijentima-DA, ali samo do odredjene mere. ako sam siguran da sve postaje bezsmisleno, na lep nacin objasnim ljudima da nisam prava osoba za taj mix. negde mora da postoji granica. na kraju krajeva, i moje ime je na omotu albuma...i ostat ce tamo jako dugo. reference ne kopiram NIKAD, i zacudio bi se kada bi znao koliko REDKO slusam reference u toku rada. ako neko zeli da zvuci kao artist xy, treba da procita ko je to radio i da bukira session kod tog lika. sve osim RMS je moj podpis. RMS je najcesce glasniji za 2-3db nego sto bi ja hteo, ali mi to diktira industrija i klijenti. mada sa veseljem moram da konstatujem da mi se cini da se i to polako menja. 6 poslednjih CD-a koje sam kupio su tisi nego sto se do sada radilo: dzihan&kamien-music matters guns'n'roses-chinese... razorlight-slipway fire heaven&hell-the devil... grace jones-hurricane king leon-only by... ...so...there is a light at the end of the tunel. pozzz |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Članci o masteringu | lesha | Tutorijali | 1 | 14-12-2006 11:26 PM |
Pristup (pre)Masteringu | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 48 | 10-05-2006 04:00 PM |
Kljucna stvar u masteringu | milosjeftic | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 16-02-2005 11:51 AM |
Kompresor pri masteringu... | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 69 | 11-02-2005 08:32 PM |
UAD-1 - napokon limiter!!! (i rasprava o masteringu) | SandRob | DSP forum | 54 | 10-02-2005 07:42 PM |