|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 | ||
VIP Member
|
![]()
Bogi, daleko od toga da se ne sla?em sa tobom. Samo:
Quote:
Quote:
Onda ovaj moj ortak pusti Music For the Jilted Generation, to mu tad bio jedini "original" CD koji je imao u ?ivotu, pa hteo da ga čuje na "pravoj" opremi. Meni i to bilo super, ali on se čovek razočarao. Ni?ta ga nije "tuklo" kao ?to je navikao, odjednom se sve pripitomilo, i ka?e: "ovi zvučnici su Q... za tehno". Da ne bude da me?am babe i ?abe - nisam hteo da ka?em da su Cabasse "studijski monitori", pričam o tome ?ta je kome DOBRO (i za ?ta). Dakle - sla?em se sa tobom. ?to se tiče definicije pojma KVALITETNO, mislio sam na onaj najprimitivniji nivo tumačenja - izdr?ljivo, neće da rikne prilikom iznenadnih pikova ili kad drogirani snimatelj stisne PFL umesto SOLO dugmeta na kanalu koji je sti?an 15dB... Sad, za?to bi neki kanal u miksu bio toliko sti?an druga je priča, ali ponekad ima razloga... Dakle - KVALITET u smislu ROBUSTNOSTI izrade. Uz ?to manju koloraciju, podrazumeva se... Pozdrav P.S. @akordeonista - izvini ?to odosmo toliko u off-topic, ali svaka priča na ovu temu je osuđena na to. ?to rekao Sa?a Habić - zvučnici su čist Zen Budizam. Svako mora da nađe svoj put.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
studijski monitori? | dlukace | Monitoring | 3 | 13-12-2008 07:51 AM |
soba/studijski monitori | filip | Monitoring | 11 | 13-01-2007 01:09 AM |
B&W 602 S3 kao studijski monitori?? | Faktor X | Monitoring | 7 | 21-01-2006 03:05 PM |