|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala na informacijama ![]() Nisi me razumeo, ja se sa tobom potpuno slazem, ali nisam ja birao gde ce da stoje mikrofoni, ja sam dosao na vec postavljene mikrofone i snimali smo tako, mada se, iskren da budem, nisam bunio ![]() Video sam masu puta na slikama da mirkofoni stoje kod klavira onako kako su ih moje kolege postavile, za celo nisam nista ni znao pa nisam ni obracao paznju, ispalo je tako kako je ispalo, nije ni kolega koji je namestao mikrofne imao bas sve vreme ovoga sveta da seta po prostoriji i postavlja mikrofone i trazi sweet spot, dosta je tu cinilaca sta da se radi sad, jedino sto mozemo je da izvucemo pouku, a sto kaze dejo, nije dobro, ali nije toliko ni lose ispalo na kraju ...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako da skinem mikrofoniju sa klavira? | Zvukom | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 04-09-2009 11:12 PM |
Kupovina polovnog elektricnog klavira (stage-piano) | jox | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 06-07-2009 09:38 PM |
(p)reparacija klavira u Bg ili sire | milanCHE | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 06-06-2009 09:54 PM |
Snimanje vokala uz klavir (ali bez klavira) | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 10-08-2007 07:02 AM |