|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Snimao sam klavir i cello za neki projekat na SANU, e sad profa kaze da je cello snimljen preblizu.
Koje frekvencije da maknem cellu da bi izgubio na tom osecaju blizine mikrofona? Mozete li mi dati par referentnih pesama ove vrste da poslusam da znam otprilike cemu da tezim, od miksa do RMS-a? Hvala. PS. evo uploadovao sam suve delove klavira i cella posebno, i kako to sve zvuci zajedno, pa mi kazite sta bi vi ovde radili? Kada se na cello doda reverb, i dalje zvuci kao da je ispred nosa jer je preblizu snimljen, pa ne znam sta sa njime da radim? Cello Piano "Mix"
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 19-01-2009 at 02:39 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako da skinem mikrofoniju sa klavira? | Zvukom | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 04-09-2009 11:12 PM |
Kupovina polovnog elektricnog klavira (stage-piano) | jox | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 06-07-2009 09:38 PM |
(p)reparacija klavira u Bg ili sire | milanCHE | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 06-06-2009 09:54 PM |
Snimanje vokala uz klavir (ali bez klavira) | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 10-08-2007 07:02 AM |