|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo da ne otvaram novi topic tu cu pitat.
Dakle, kad snimim nekoliko traka u "stacked mode-u" (dakle sve su u istom kanalu) i tada odrezem sto mi netreba i ostavim sve sto mi treba u jednoj traci, jeli moguce tu traku opet vratiti da izgleda kao sve ostale trake a ne da bude zelena i preko pola kanala... ako kuzite sto hocu reci...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
@ Digital distortion
Pa mozes valjda,vratis ga na Lanes Off(Lane Display Types) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
heh da.. to je to...
![]() Neznam ni sam kako to nisam skuzio odmah... nisam stacked do sad bas cesto koristio iako koristim nuendo vec par godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
inače odgovor na offovo drugo pitanje - save as template. Samo prethodno pobrišeš sve eventualno prisutne fajlove, i u poolu mu kažeš remove unused files, i empty trash - remove from pool, i imaćeš divan template sa svim podešenim kanalina i routinzima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
da, moze tako.... mada sam se nadao da ima nesto elegantnije kao u TDM PTu, da biras sta prepisujes iz kojih kanala... ovako ima malo cimanja oko rasporeda traka po kanalima, ali ok... bolje nego iz pocetka
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ajd da ne otvaram novi topic...
Zelim da uradim klasican split - znaci ja na midi kontroleru namestim podelu na zone sa razilcitim midi kanalima ali kada armujem te vst-ove i namestim da primaju input za taj i taj kanal svaki ponaosob, preko cele klavijature sviraju oba vst-a ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
to ćeš bogami morati na samom kontroleru da namestiš, barem je na mom sintu XP10 tako. Podeli se u 2 parta koji imaju različite midi kanale. Inače mislim da sam nuendo to ne može.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pitanja!!! | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 21-04-2009 12:19 PM |
SX - dva pitanja | HeatMan | Audio Software | 15 | 23-02-2007 07:08 PM |