|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sillicone je bio u pravu za sve sto je rekao, izgubismo dosta novca na rentanje... i Dawid moze da potvrdi pricu...cak su i oni svirali kod mene nedavno. Potpuno se slazem sa divinerom...a covek koji je posle operacije meniskusa nepokretan 2 meseca i nije u mogucnosti da se javi na telefon...zao mi je Mirko, ali da si mi ispricao lepo ovu pricu pre par meseci kada sam ocajnicki trazio tvoj fixni tel i adresu, stavio bi me u pat poziciju, ovako, (izvini) ali ne verujem ti... Karlo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sillicone je upuceniji nego sto mislis, i jeste mi partner, izgleda kao da si ti zaboravio neke stvari. I nije 200 e u pitanju, nego nepostovanje koje ide do te mere da sad nas pokusavas da ocrnis...nemoj, tuzno je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
...imao sam razumevanja, to se ogleda u cinjenici da sam 3 meseca pokusavao da te kontaktiram mozda 3 ili 4 puta. I da sam te upozorio da cemo ispricati svima pricu, na sta si ti odgovorio da mi saljes i kablove i novac, pa mi se nisi javio opet mesecima. Glas ti nisam cuo druze, tacno od dana kad sam ti poslao novac...opet ti se izvinjavam sto sam pogresno protumacio tvoje dobre namere...
i kao i sillicone, i diviner, mislim da je dosta receno javno, ukoliko imas neku primedbu, zovi, imas broj, pisi mail, sta god... Zahvaljujem se svima na Rumskom koji su mi pomogli da pronadjem brojeve gospodina Mirka. Karlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Pazljivo sam procitao sve vase postove!
Pre par dana je bila slicna situacija sa Roginatorom (a pre nekoliko meseci i sa siliconom). Sve je svima (manje ili vise) jasno, a mozda i nejasno. Posle ovoga se namece logican zakljucak. Da bi mozda bilo najpametnije napraviti anketu na forumu: Da se mali oglasi ukinu! To nece odgovarati nekolicini clanova. Ali ovo su stvarno grozne stvari! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
Ili da se barem mali oglasi izmjeste sa foruma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Ne ulazim u pricu, samo mi nije jasno, zasto niste placali pouzecem stvari?
![]() |
#28 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne vidim sta ce ukidanje oglasa da ucini.Niti ce zaustaviti nekoga ko zeli nekoga da prevari,a na gubitku ce biti clanovi rumskog koji preko ovog foruma trguju (ukljucujem tu i sebe).
Eto,ja nikad nisam imao negativno iskustvo,a dosta stvari sam kupio i prodao preko ovog foruma. Ipak mislim da neciji licni problem ne treba da ugrozi ostatak foruma,iako sa ljudima potpuno saosecam.I dalje mislim da je resenje (ako je to moguce),da useri ostavljaju nekakav feedback o svakom prodavcu,pa kao na ebay - znas koliko je ko pouzdan (u vecini slucajeva). just my 2 cents |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Sto se tice Mastera, opet zapravo ne razumijem sta on ocekuje ovom prepiskom da postigne. Priznas da si napravio sranje (nebitno dal svojom ili tudjom, ili krivicom neke strane sile), izvinis se, pokusas da izgladis stvar. Ako ide, ide, ako ne ide, ne ide, svako je odgovoran za svoje ponasanje, a za neodgovorno slijede posljedice. I to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
|
![]() Postove koji su se ticali teme oglasa sam premjestio u za to predvidjenu diskusiju:
http://www.rumski.com/forum/showthre...268#post230268 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Master Again | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 11-12-2005 12:41 AM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |