Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Master 29 problem resen (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25565)

silicon science 12-12-2008 09:22 PM

Master 29 problem resen

Konachno... Dobili smo novac natrag, ali naravno po kursu od 80 din/euro:banghead: :banghead: Zanimljivo je samo kojim se metodama laganja sluze. Gosn Mirko se uopste ne javlja na telefon, vec je i zenu i cerku uvukao u svoje mutljavine, pa se jednom prilikom javila njegova cerka i ladno je glumila babu, i prichala nekim kvazi nemocnim glasom i u fazonu: "Nije sine on tu, on je u Austriji" :rotfl: :rotfl: Prvo smo mislili da se zajebava ali cura je ladno bila ozbiljna...Pa se zatim i zena javljala i bila bezobrazna i psovala, sve u fazonu: "Pa ko da ti dugujemo 2000 eura a ne 200, kako vas nije sramota, i jos pretite da cete doci na kucni prag, barabe"...:confused: :confused: Vrlo zanimljiva obitelj, nema sta...
Eto, i to smo resili posle 6 meseci cimanja i nerviranja, i mislim da bi jedan trebalo da stoji jedan sticky tred u kome se ljudi upozoravaju da izbegnu poslovanje sa dotichnim "gospodinom":wink:

Miha Blaze 13-12-2008 05:03 AM

Re: Master 29 problem resen

dobili ste pare?

silicon science 13-12-2008 11:16 AM

Quote:

Originally Posted by Miha Blaze (Post 229322)
dobili ste pare?

Jesmo da

HeatMan 13-12-2008 04:11 PM

a ona pricha o ocu i to?

silicon science 13-12-2008 04:35 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 229401)
a ona pricha o ocu i to?

Nemam pojma i ne zanima me

HeatMan 13-12-2008 05:01 PM

a, chek.. kablove jeste dobili?

kejkz 13-12-2008 05:35 PM

dobili su kabl, kako da ne, samo ?to nije ba? dobar za povezivanje sprava, ima druge namene

silicon science 13-12-2008 05:49 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 229416)
dobili su kabl, kako da ne, samo što nije baš dobar za povezivanje sprava, ima druge namene

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

master29 17-12-2008 01:23 PM

Evo da se javim,posto sam bio trajno banovan,pa niste mogli a neki nisu ni zeleli da saslusaju pricu.Prvo bi hteo da se izvinem ljudima koji su bili na bilo koji nacin povredjeni i da ispljujem one koji su iskoristili SANSU ZIVOTA da me ispljuju a da me ni ne poznaju.Ne bih da pricam o svojim licnim problemima jer to nije opravdanje i nedaj Boze da ikada iko od vas bude u slicnim,stvarno ne bu zeleo.Doticni gospodin iz Subotice je svoje pare dobio nazad,naravno ja sam mu rekao da cu snositi sve sto treba i bio spreman da mu posaljem 200e plus kablove o mom trosku.4 meseca bijem bitku sa zivotom,od toga 2 meseca sam bio bukvalno nepokretan,posle toga mi je umro otac,zajebali su me odredjeni ljudi za veliku kolicinu instrumenata...navukli me kao majmuna,niz nenormalnih situacija me sastavilo...da vidim bilo kog od vas koji bi sve to izdrzao...najlakse je nekoga pljuvati i jebati majku ovako virtualno...mi smo deff narod koji voli da jebe mater nekome a da necuje uopste drugu stranu...jos jednom nikome nista ne zameram,nemojte ni vi meni..jos jedno se izvinjavam ljudima sa foruma,javio bi se ranije...al mi nije bilo da zivota.Puno pozz za sve Mirko

master29 17-12-2008 01:28 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 229289)
Konachno... Dobili smo novac natrag, ali naravno po kursu od 80 din/euro:banghead: :banghead: Zanimljivo je samo kojim se metodama laganja sluze. Gosn Mirko se uopste ne javlja na telefon, vec je i zenu i cerku uvukao u svoje mutljavine, pa se jednom prilikom javila njegova cerka i ladno je glumila babu, i prichala nekim kvazi nemocnim glasom i u fazonu: "Nije sine on tu, on je u Austriji" :rotfl: :rotfl: Prvo smo mislili da se zajebava ali cura je ladno bila ozbiljna...Pa se zatim i zena javljala i bila bezobrazna i psovala, sve u fazonu: "Pa ko da ti dugujemo 2000 eura a ne 200, kako vas nije sramota, i jos pretite da cete doci na kucni prag, barabe"...:confused: :confused: Vrlo zanimljiva obitelj, nema sta...
Eto, i to smo resili posle 6 meseci cimanja i nerviranja, i mislim da bi jedan trebalo da stoji jedan sticky tred u kome se ljudi upozoravaju da izbegnu poslovanje sa dotichnim "gospodinom":wink:

Majstore ne lupetaj GLUPOSTI...treba da te sramota bude....Covek je trazio da mu se posalje 16000 dinara,na telefon se javila MOJA BAKA,koja zivi samnom....stvarno ne znam cemu sve to....drugo slobodno pitaj tvog druga sta sam mu rekao,da ce dobiti KABLOVE o mom trosku,nek je i meni a i vama na cast,Jedva si docekao da nekog pljujes..ko si ti uopste????Neki Cobanov nesrecni novinarcic,pa mislis da ti je ovo redakcija Sveta pa mozes da p[ljujes i sam donosis zakljucke kako hoces..nemoj to da radis..nije lepo a moze i da te stigne slican problem,ap da stvarno vidis kako je bilo.Ruzno je to majke mi.

All times are GMT +1. The time now is 07:47 AM.