Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 17-12-2008, 02:28 PM   #13
master29
Banned

Default Re: Master 29 problem resen

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
U je*ote, sad cemo mi na kraju da ispadnemo krivi
Stvrano ne kapiram sta sad ti zelis, mozda javno izvinjenje Budi chovek i priznaj gresku (kao sto su to uradili neki sa foruma koji su imali takodje zajeb u trgovini), umesto da se ovako ponasas,.. Da, nudio si i novac i kablove, a potom se nisi javljao

Procitaj moj prvi post..koliko znam ja sam se svima izvinuo na forumu a i vama,ali ne mogu da pravdam situaciju ni moju ni tvoju,nije lepo i kazem ti nedaj boze da se ikome desi to sto je meni u tako kratkom periodu,drugo sve moje telefone pa i kucni telefon ima Karlo.adresu ama sve...sad ti meni logicno objasni,ako sam ja hteo nekoga da zajebem...jel se to tako radi,da se adresa telefon,ama sve...Drugo ja imam u PP sve poruke vezane za ovo mogu sifru svoju da ti dam pa sve lepo da procitas.od 06.10.2008.Ja sam pogresio i nema pranja ali da sam hteo nekoga da zajebem...ej na ovakav nacin i to za 200e pa mislim da bi to stvarno bilo smesno.Jedina stvar koja me nervira u celoj prici sto ste besumucno napadali ko lesinari.Znaci nisam se ulogovao 2 meseca jer nisam imao snage a posle nisam ni mogao jer sam popio trajni ban.
master29 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules