|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 | ||||||||
|
Moderator
|
Quote:
Opis principa RFZ se moze googlanjem naci, ako nekoga zanima, princip je neko definisao i uveo, mogli bi da diskutujemo o tome da li je princip dobar ili ne, koje su dobre i lose strane. NLP je primetio nizak plafon! I o tome je diskutovano, kao sto si primetio). Dalje, ja sam primetio pogresno dizajniran sto, i raspored radne povrsine... sto JESTE cesta greska u home studijima, i to je veci problem nego da li ce dizajn akustickog tretmana biti RFZ ili bilo sta drugo... pa sam to napomenuo, potpuno svestan sta je, po mom misljenju, bitnije,... prica o RFZ ili pogresan sto. Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Pogledaj "Mike Vale - od nule do finala", konkretno link prema JS forumu, pa ce ti biti jasno o cemu pricam... NLP je to radio, procitaj "komentare" i pogledaj koliko je trebalo vremena da prodje dok se neko od "odgovornih" oglasio. Nemaju vremena? Pa niko nema vremena! Ako neiskusan citalac svrati na tu temu (John Sayers), po karakteru diskusije ce zakljuciti da je NLP za*ebo Mike Vale-a, da mu je novac bacio, da "nema pojma", jer se "strucnjacima" to sto su oni prikazali na slikama, nije uklapalo u ono sto "znaju jako dobro". Quote:
Opet da napomenem, ja nisam DUZAN da pisem o nekoj temi, a tebi niko ne brani. ![]() U pravu si... nisam nikada Studijskoj? Bitna jeste, ali daleko je od "najbitnije". Pokazace interesovanje i radoznalost, volju i zelju, osnovne pokretace u procesu ucenja, ako ga nesto stvarno zanima kako prica da ga zanima, naci ce nacin da dodje SAM do informacija bez potrebe da mu iko pomaze. Ako nije u stanju sam da iskopa informacije... onda mu nema pomoci. Diskusija onda moze da pocne, kada se krene sa konkretnim pitanjima... gde se iz pitanja vidi da je covek ulozio SAM svoj trud i vreme i snagu, da barem dodje do konkretnog pitanja... na koje, da bi se odgovorilo, ne treba pisati elaborat i seminarski rad, da ne kazem nesto gore.... Dobar primer ti je SumAnut (Mr. Smith avatar) sa foruma... prati njegova pitanja u vezi akustike i bice ti jasnije. Quote:
![]() pozdrav bogi
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|