|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Kako si to ucinio sa Stolom, Naprimjer. I ako vec pricamo o Dizajn i konstrukcija studija ond mi je tu naveden primjer malo slab. Da ti nemoras to znam. niti te zelim, Zapravo nemogu, Teodvuci na sto ti nemozes ili nisi spreman. (nije negativno) Kako si napisao ja cu dalje pisati pa cemo se najvjerovatnije jos dovlojno puta naci. Pa cemo voditi jednu konstruktivnu diskusiju. kakve smo je vec imali. Quote:
Ja mislim da se moraju dati neke osnove, da bih snali sta ce traziti. Sto se neprica o reverbtime sobe tebe licno nikad nisam cuo da si to spomeno. Mozda nekada, ali ne otkada sam ja tu. A sam znas da je to mozda naj bitnija stavka u akustici. Kako ce napraviti kucni rad kada nezna sta trazi? Pozz Denis P.S. Boggy oprosti ako sam te napo na neki nacin, nije bila moja namjera. Last edited by DeMa; 07-12-2008 at 01:04 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izgradnja Mastering studija - slike | DaBear | Mastering | 9 | 19-08-2009 12:25 AM |
Izgradnja prvog studija | HeatMan | Dizajn i konstrukcija studija | 34 | 20-03-2008 08:47 PM |
Izgradnja studija - slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 24-08-2007 11:41 PM |