|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Zorane, to si u pravu i to stoji...samo može da bude bezbroj mogućnosti..ne znam..da ga neki prijatelj nagovori u smisli " Ej, ovo ti je dobro - aj probaj ovo da izdaš, tj. da ponudiš nekom". ... U krajnjoj liniji, ne podrazumjeva se da ko radi iz hobija ne želi to da podijeli sa drugima, djeleći diskove, kačeći na sa sajtove i slično , samo što ne očekuje nužno zaradu...tako da neko iz biznisa može da naleti i da mu to "zapadne za uho"...naravno!!! to se odnosi na jednu pjesmu ili eeeventualno album...posle ili prelazi na šljaku, ili nemoj? Pa zar nije tako? Najčešće je tu u pitanju singl...tako ja to barem doživljavam.... Pa evo...mnogi veeeliki svjetski bendovi, klasici, su bili tinejdžeri ili studenti koji su tamburali po podrumima ili garažama dok, igrom slučaja....preko neke svirke ili demo snimka to nekom nije zapalo za uho...(tj. namirsao mogućnost zarade) A ne mora da znači da su ovi to svjesno htjeli...Ima tu bezbroj mogućnosti...ma to je život...ko će to objasniti!??? Eto neko dirinči čitav život za male pare, a neko zaokruži nekoliko brojeva na listiću i obogati se...nekom prosto ostane nasledstvo, pa ga proćerda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
i da budem iskren....bez foliranja...štošta ne bih uradio za novac....al bih za dovoljno dobre pare radio i najgore smeće od muzike, samo da mi neko ponudi :P A, ovako je cimanje raditi smeće za džabe -hehehehehehehehe...eto to je hobista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Zorane, samo ne mogu jednu stvar da te skapiram...većina toga što ti pričaš je čisto surova istina, aliiii jedno veliko ali....zar si baš došao dotle da ti muzika baš nikako ne utiče na emocije!? Da ima nešto što posebno voliš nevezano za posao ? Postoji li neki "proizvod" koji te dirne u dušu? Nešto što ti prosto prija... Last edited by balthazaar; 06-12-2008 at 03:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Zorane, samo ne mogu jednu stvar da te skapiram...većina toga ?to ti priča? je čisto surova istina, aliiii jedno veliko ali....zar si ba? do?ao dotle da ti muzika ba? nikako ne utiče na emocije!? Da ima ne?to ?to posebno voli? nevezano za posao ? Postoji li neki "proizvod" koji te dirne u du?u? Ne?to ?to ti prosto prija...
[/quote] Pa nemoze vise nista da mi utice na emocije!! Prija mi kad cujem neki dobar pop aranzman, kad je sve odradeno svetski, dobar aranzman, melodija, itd...ali to traje kratko prosli su ti dani (I godine) kad sam sa slusalicama slusao i analizirao sound / zvukove / produkciju / efekte itd....nema se vremena da se samo slusa muzika. Oce to i sa godinama....malo sam se smorio od non-stop muzike, "day in-day out" sto kazu..izgoris malo. Sve je na neki rok (kratki), mora da bude dobro, inace nema posle nista, itd... A sad sam i u nekim drugim vodama i vise delegiram nego sto radim sam! To je najbolje... Najvise volim kad ostanem sam kuci i kad je apsolutna tisina!! najlepse.... ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() Ovo mi je poznato odnekud ![]() Licno, malo me sta danas moze fascinirati (nevezano samo za muziku), sto nekada nije bio slucaj... to izgleda bas zavisi od godina starosti... nema vise "lozenja" ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
josh jedna | cAAc | Promocija radova | 17 | 02-09-2007 02:47 PM |
:: FXpansion GURU :: | lesha | Audio Software | 27 | 01-07-2007 12:58 PM |