|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
- ja nemam playlist! Ne slusam vise muziku aktivno...samo sto zakacim na radiju / TV-u... a bogami, i kupovanje CD-a sam smanjio za 95% !!! - nema sta da se cudis mom ukusu - ja ga i nemam! samo nekako izgradio osecaj da na prvo slusanje mogu da ocenim hoce li nesto proci ili ne. dosad se nisam zeznuo.. cak i ovo, Guru Josh..sam cuo samo jedno i reko "ovo ce da razvali, ima sve elemente..." i posle malo pogledam, ono stvarno. Mislim, sad sam TOTALNO van klubske muzike, uopste ne pratim vec godinu i po! - kapitalisti reklamiraju SVE i SVASTA, ali ja ne kupujem sve i svasta! Ni kad je muzika niti kad je klopa ili sta vec u pitanju...svako moze sam da zakljuci sta mu radi, sta moze da priusti, sta mu prija itd. izbor i ponuda je velika..nema sta! - za multinacionalne kompanije nista nisam rekao (nije u kontekstu!!) ali mislim da i to znam bolje od tebe, jer vec 22 godine zivim u jednom najvecih kapitalistickih gradova na svetu. Moj moto je: AKO NE MOZES DA IH POBEDIS - PRIKLJUCI IM SE!!" Svi znamo da je jedini cilj da se zarade pare za deonicare (ljude koji su ulozili pare u biznis). da se roba napravi najlepse, najjeftinije, da se proda najskuplje, i tako u krug! - ko sto ti rece - kakve sve ovo veze ima sa pesmom?? - cinjenica je da se ljudi zasite svega brzo...ni ti ne bi isao u klub da slusas ISTE pesme svake nedelje - svakog meseca. Znaci treba puno muzike koja ispunjava neke parametre. Neke pesme, "potrefe" malo bolju zicu i skupe vise parametara i to je to. Sve je to potrebno iz vise razloga - ako se rade kompilacije, MORA da ima bar 7-8 TIH pesama koje su "potrefile" malo bolje da bi povukle ljude da pazare kompilaciju (na pr..) i disko kuce treba da placaju rentu i plate i reklame i spotove itd - a nemogu ako nemaju sta da prodaju u malo vecem tirazu! I pekar se ne bi ovajdio da mesi 10 vekni leba na dan!! mislim - sve je prosto.. cemu chudjenje??? - od tebe NIKO nije trazio da shvatis nista!!?? a POGOTOVU "kvalitet i dubinu" !?? -Od cega ? - Koja dance / club / techno..sta vec pesma,.. ima "dubinu i kvalitet ili je art?!" necemo sad da se zezamo.... -veruj mi da svako ko se bavi vise od 3-4 godine sa studiom / muzikom / produkcijom - radi to za pare. Znaci - pokusava da zivi / plati racune od toga..itd? -Nema tu nikakve dubine - samo sto neko ko nema veze sa mozgom moze da se zavarava par godina uzimajuci po 3-4.000 Evra godisnje i posle po stare dane da se cudi sta ga je snaslo.... - a ako se malo pozabavi analiziranjem ("prikljucivanjem") nacina rada i razmisljanja komercijalne muzike / scene...mozda ce se kao producent / kompozitor / DJ odrzati duze i uspeti da izgradi neki svoj status. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
josh jedna | cAAc | Promocija radova | 17 | 02-09-2007 02:47 PM |
:: FXpansion GURU :: | lesha | Audio Software | 27 | 01-07-2007 12:58 PM |