|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
i jos nesto ovde svi pricaju napamet, niko nema kod kuce i jedne i druge zvucnike pa da pravi neko poredjenje i sve se bazira na rekla kazala i na secanjima o slusanju....
licno sam bio kod vlade spidermusic-a i slusao p11 i quested 2-3 sata jedne pa druge... i zato sam se i usudio da komentartisem na ovu temu....inace ne komentarisem gde nisam bar malo kompetentan drugo pricate o basu a poredite A7 sa questedima koji su 3 puta veci i tri puta vishe kostaju... u suprotnom ako poredite mali quested(s6 cini mi se) sa adamima onda ne mozemo ni da pricamo o nekoj razlici u basu, a slusao sam ih kod RM-a i ti mali kostaju 800 e i adam je u toj cenovnoj klasi za mene i naglasavam opet !za mene! bolja kupovina... trece: nije istina da A7 nema basa.....to ne prihvatam evo slusam ga svaki dan i cak na tiho se cuju subovi..... i ne znam od kad se to jasan zvuk naziva hi fi zvukom, i sta je za vas uopste hi fi zvuk... A7 je sterilan monitor da nemoz biti neutralniji a to je daleko od hi fi koji u svojim pojacalima imaju raznorazne sminkerice za quested i to one velike mogu da kazem da im svaka cast na prostornosti i imaju malo naturalan sound sto mene podseca na analogiju i sedamdesete, srednjih nije da nigde nema ali nisu se nesto proslavili , visoki isto.... jedino taj bas je punn zaista ali za te pare koliko kosta veliki quested ima svasta da se uzme pa birajte i nepotrebno je ovde vise raspravljati ali ako bacis mali quested i a7 jedan pored drugog.....cena je 50e veca u korist questeda.......moj izbor je jasan p.s. iljadu put sam reko da ne komentarisem...al se zaeba' |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam S3X-H | lesha | Recenzije | 14 | 19-11-2009 09:45 AM |
:: Adam A5 :: | lesha | Monitoring | 6 | 28-05-2008 10:45 AM |
ADAM S3a | roginator | Monitoring | 18 | 19-06-2007 02:57 PM |
Adam A7 | Mildra | Monitoring | 1 | 08-05-2007 04:56 PM |