|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ako mogu da pomognem,imam adame,tannoy genelec auratone,imao yamahe ns 10...Adan je odlican u gornjem spektru,odlicno pokazuje prostor ,doziranje efekata,poseebno reverba,lepi i mekani,bas malo zvuci prebudzen ali ako se naviknes na taj saund bices sigurno zadovoljan.Po mom misljenju best baj u toj ceni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
pa mozes i u nekoj nasoj radnji da probas ili da ih cujes kod nekog ko ih ima..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() A7 ima prilicno jak bass za kutiju te velicine. Par koji sam ja slusao, nalazio se u prilicno velikoj prostoriji, a ja sam posle 5 minuta otisao iza zvucnika i na trimeru smanjio bas za jedan step, da bi mi bilo "taman".
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
da, al ide jedva do 60hz.. ako i toliko.. prenapumpana je kutija jednostavno.. nimalo mi se vishe ne svidja zvuk.. kao izuzetan hi fi zvuchnik, ok.. al za monitoring.. ne bih o tome, u sv sl..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
"Hi-Fi"?
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
why???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ne.. naprotiv.. bitno je da ima shto bolji vremenski odziv... da verno prikazuju tranzijente.. bar po meni.. iskreno, meni lepshe padaju i malo svetliji zvuchnici.. takav sam.. ranije radih na p22, i ono bio sam lud za njima.. medjutim posle opet posle slushanja raznih adama, pao mi mrak na ochi.. ni p11a mi nema dovoljno bassa.. pravog i zdravog bassa.. (iako je mala soba bila).. zategnut je nekako.. nikad nece zvuchati muljavo, iako to zapravo jeste.. o a7 da ne pricham.. josh je zategnutiji..
evo, ortak je moj (peter the great) uzeo a7mice.. i kaze da je zadovoljan.. to je njegovo mishljenje, koje poshtujem.. a ovo je moje.. btw, visoki i srednji na art tweeterima su mi neprirodni jednostavno.. to je josh jedan minus za adame, sa moje strane.. sad, mozda cete reci da sam staromodan.. navikao na neshto drugo.. al nisam u fazonu "samo paper coned je dobar drajver" pozdrav edit: ja rekoh da necu o tome.. a ti me navuche.. znam da se mnogi nece sloziti samnom, ali lepo kazem.. ovo je moje mishljenje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
SuperModerator
|
![]()
fora je da sve bude sto pribliznije flat, zar ne?
Quote:
...sve ostalo u raspravi stoji OK. Prostor, ukus... sve to strasno utice na finalni odabir pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam S3X-H | lesha | Recenzije | 14 | 19-11-2009 09:45 AM |
:: Adam A5 :: | lesha | Monitoring | 6 | 28-05-2008 10:45 AM |