Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-10-2008, 01:44 PM   #11
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Default Re: ADAM A7 ili ???

prvo ebo vas bas

to sto se smixa na subu 99 % ljudi ne moze da cuje na svojim slusanjima, a iskreno mene ti preduboki basevi zamaraju ......

mislim da kutije treba da te kupe svojim zvukom, da ti legnu na dushu, da zavolish rad zbog njih , da te inspirishu da te povuku ......adrenalin i slicno ....dane idem sad u sitna crevca, ali da te pogode u zicu...

a to je kod svakoga razlicito, i nepotrebne su ove rasprave koji je bolji koji je realniji koji ......
isto ko sto se nekom svidi neka muzika odlepi a recimo to isto neko drugi nemoze da svari....
zato je dobro sto na trzistu ima toliko modela i svak moze da odabere sebi po meri i po ukusu.....
prosto ...individualno je kod svakoga kakvim zvukom ushi vole da mu se hrane...

zvucnik ili te kupi il ne...ne branim adame....niti omalovazavam bilo koje kutije...ali mene je adam kupio na prvo slusanje....
a jos vishe me je kupio dynaudio za koji nisam imao novca...
dok mi se quested iskren da budem nije uopste svideo...slusao sam ga kod retromena i kod spidermusica...i jednostavno nije me kupio....ima mi zvuk sedamdesetih i malo nekako drven...mutniji (ali svaka cast za planove i dubinsku sliku)
eto misljenja sam da je to sve licno...ima ljudi koji obozavaju ns-10 ...

naravno ima i kod adama stvari koje mi smetaju ali stavis sve na vagu pa sta prevagne...

pozdrav

p.s.

sve to u sustini dobro svira.....samo sto mnogi vise vole da fetisuju kupuju menjaju raspravljaju se ciji je veci......a niko nece da se bavi muzikom, jer nekako mi se cini lakshe je sedeti za kompom raspravljati na teme biti titran adrenalinom i izazvan retorikom i kritikom svoga misljenja koje jelte nemoz da bude nekvalitetno i pogresno... pardon ne sme biti...
daklem lakse to nego da se smislja aranzman i da se snimi djitra bez greske ili napise tekst....a taman posla da se nesto otpeva ...to je muka teska
mislim da (ovo prvo sebi kazem pa ostalima) mi svi begamo u ove rasprave od problema sa kojima se suocavamo u kreativnom radu...
...i na kraju se svede krenulo je od muzike ....a vidi de je zavrsilo...

rad'te na cemu imate i mozete dets d point....
cast izuzecima ljudima koji se ne bave muzikom vec ih zanima tehnika i testiranje iste.

Last edited by korenjak; 28-10-2008 at 01:58 PM.
korenjak is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules