|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
imash u drugom postu na threadu kakav je original.. poslushaj.. nie losh.. bass sam hteo josh da dosnimim par linija.. da ne bude dosadan, kad je sve ostalo drugachije.. al je uglavnom pao copy/paste zbog mog (smorenog) stanja u tom trenutku..
![]() upravu si za laid back.. al nisam hteo da zamaram ljude sa repom i sranjima.. ![]() hvala zex na komentu.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
hvala balti.. nije mi to bilo na umu.. poshto je sama pesma dosta prljava.. nisam hteo da preterujem.. nisam bio u tom fazonetu, ukratko..
![]() @max: ma znam o chemu prichash.. vrti se jedno te isto (osim kad dodje refren) kao da je loop naslagan.. al kazem ti to cu raditi ako prodje rmx na album.. +cu dodati josh koju liniju da bude istripovaniji.. ako ne, ko ga jebe.. ![]() poz i hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
meni ne radi pevanje sa ritmom..(groove-om) uopste.
glas mi je totalno van miksa... i one gitar su mi previse blues ... nije autenticna hip hop r-n-b matrica.. jbga...sta ja znam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
rekoh vec. ovo je rmx.. radjen po akapeli tj stereo renderu svih kanala (sem nekih koji stvarno fale)
nije smixano. pa i treba da bude bluz/rok/rep.. nije ni trebalo da bude.. hvala na komentaru, poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ne , ne .... pricam o shuffle ( swing , triolska podela u groove u ) o tome pricam ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() upravu si.. mozda sam mogao malo vishe funky da ga odsviram.. to si skroz upravu.. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bad copy u VIP VB | OFF | Pricaonica | 163 | 31-03-2008 11:28 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |