![]() |
Bad Copy - timjah
rmx jedne timbetove pesme.. sprchkao tu neshto na brzaka bla bla.. nije ni bitno..
u sv sl, sve je svirano, nije mixano, i semplovan je samo glas iz jedne poznate pesme, ko pogodi koja je i ko je peva, dobija bambija.. :D elem, ostatak se moze reci da je dignut, al nema bash neke veze sa pesmom.. eto poslushajte pa mi sudite. https://www.yousendit.com/download/Y...cGs1bmhFQlE9PQ poz p.s. ne ochekujte hardkor repchinu, jer nije. p.p.s. ko pogodi shta se chuje na kraju pesme dobija dva bambija. :? |
Re: Bad Copy - timjah
|
moram priznati da mu je glas bio pretanak da legne dobro preko onih 'kilo basa' u originalu,zvucalo mi slabo,neubedljivo i trapavo...(iako ne smatram da reperi moraju da imaju dmx/mystikal glascine i sl da zvuce dobro,u ovom slucaju mi je bas zasmetalo)...a i cela ideja matre je bila prilicno reciklirana...
al sad mi je sve skroz kul u ovom rmxu... rmx je do ja*a stavise...stvar je evoluirala od dosadne do veoma slusljive...al si ga opravio svaka ti cast...timbeta volis vise nego mene. btw kako je on zadovoljan? Quote:
|
na kraju pesme je ozone jel tako?:D gde je taj bambi:D:D
|
elem, cool je:)
|
Jel si konkurisao sa tim remixom? Ja se nesto razboleo, posle mi se nije ni radilo.. Imam 3-4 verzije koje sam zapoceo ali nisam dovrsi.
Skidam posle pa cu bacim koment. :) |
Quote:
Heat- Ocekivao nesto slicno kad ono kao zivi bubanj ,gitare ..kul skroz ,interesantno ..ne bih je poredio sa orginalom ..jeste da nema 'kilo basa' al je legla |
rekla sam 'zvucalo mi je' sto znaci da sam pricala o subjektivnom dozivljaju...
meni se ne svidja jbg Quote:
|
Quote:
juche (danas) :) neshto razmishljao.. kao aj skroz da je izmenim iz korena. puknem autotune na refren, pitch kao da odradim terce, pa autotune preko toga.. na bassu odsvirao glavnu liniju.. i setim se pesme koja ide iz A.. i kao u jbt kako bi aaaaa uletelo na refren.. ostalo je istorija hahahahahha.. poslao sam im, al je konkurs prosho pre 10 dana valjda... ma nebitno mi je skroz... Quote:
shto se samog timbeta tiche, meni se djasvi taj tip repa.. lezi mi jednsotavno.. a flow mu je skroz laid back.. sheta po bitu levo desno napred nazad.. Quote:
poz hvala svima na komentima.. btw, iva drago mi da ti se djasvi.. pusa |
ja znam daj meni bambija!
|
All times are GMT +1. The time now is 07:17 PM. |