|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
rmx jedne timbetove pesme.. sprchkao tu neshto na brzaka bla bla.. nije ni bitno..
u sv sl, sve je svirano, nije mixano, i semplovan je samo glas iz jedne poznate pesme, ko pogodi koja je i ko je peva, dobija bambija.. ![]() https://www.yousendit.com/download/Y...cGs1bmhFQlE9PQ poz p.s. ne ochekujte hardkor repchinu, jer nije. p.p.s. ko pogodi shta se chuje na kraju pesme dobija dva bambija. ![]() Last edited by HeatMan; 18-10-2008 at 07:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
moderator
|
![]()
moram priznati da mu je glas bio pretanak da legne dobro preko onih 'kilo basa' u originalu,zvucalo mi slabo,neubedljivo i trapavo...(iako ne smatram da reperi moraju da imaju dmx/mystikal glascine i sl da zvuce dobro,u ovom slucaju mi je bas zasmetalo)...a i cela ideja matre je bila prilicno reciklirana...
al sad mi je sve skroz kul u ovom rmxu... rmx je do ja*a stavise...stvar je evoluirala od dosadne do veoma slusljive...al si ga opravio svaka ti cast...timbeta volis vise nego mene. btw kako je on zadovoljan? Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
na kraju pesme je ozone jel tako?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
elem, cool je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Jel si konkurisao sa tim remixom? Ja se nesto razboleo, posle mi se nije ni radilo.. Imam 3-4 verzije koje sam zapoceo ali nisam dovrsi.
Skidam posle pa cu bacim koment. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Heat- Ocekivao nesto slicno kad ono kao zivi bubanj ,gitare ..kul skroz ,interesantno ..ne bih je poredio sa orginalom ..jeste da nema 'kilo basa' al je legla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
moderator
|
![]()
rekla sam 'zvucalo mi je' sto znaci da sam pricala o subjektivnom dozivljaju...
meni se ne svidja jbg Quote:
![]() |
![]() |
#9 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
juche (danas) ![]() ostalo je istorija hahahahahha.. poslao sam im, al je konkurs prosho pre 10 dana valjda... ma nebitno mi je skroz... Quote:
shto se samog timbeta tiche, meni se djasvi taj tip repa.. lezi mi jednsotavno.. a flow mu je skroz laid back.. sheta po bitu levo desno napred nazad.. negativno. na kraju pesme mi pukla zica. ![]() poz hvala svima na komentima.. btw, iva drago mi da ti se djasvi.. pusa |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
ja znam daj meni bambija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bad copy u VIP VB | OFF | Pricaonica | 163 | 31-03-2008 11:28 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |