|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Slusam na sluskama , nemam pojma kakav je original .... ali ovo je skrooooz ok
![]() Ja bih bolje ushaflovao bas .... jer je bubanj super ushaflovan , ali to sam ja ![]() Dobar trip ![]() Pozdrav P.S. to sto " ispada " ( za ekipu koja bi da kvantizuje ![]() Last edited by Max; 20-10-2008 at 08:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Sve je ok, samo mi se ne svidja to sto si umnozavao njegov glas u refrenu...
I bass nije skroz po mom ukusu. Inace, sve ostalo - super! E da, i kraj je zanimljiv...
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
imash u drugom postu na threadu kakav je original.. poslushaj.. nie losh.. bass sam hteo josh da dosnimim par linija.. da ne bude dosadan, kad je sve ostalo drugachije.. al je uglavnom pao copy/paste zbog mog (smorenog) stanja u tom trenutku..
![]() upravu si za laid back.. al nisam hteo da zamaram ljude sa repom i sranjima.. ![]() hvala zex na komentu.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() hvala na komentu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Pa u pesmi kaze kilo basa, mozda si ukrao koji gram....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
a jbg.. ti sad cepidlachish korenjak.. nisam mogo roknem kilo basa.. ne bi bilo u fazonu matre..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
shala narafski, al svaka cas' skvajeru
vec sam ti reko da mi sa dja svi tvoji mixevi poslacu ti nesto sto sam raducko da cujes kad malo zgotovim, da mi kazes koju kritiku Evo upali mi se glava od sluski i ako idu oko uveta, noc je pa ne smem da pustim monitore..... Drndam neki snare evo vec 3 sata, stigo sam do 5-og plug ina na njemu i tek sad mi lici na ono sto sam teo.... veselo pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
postoji pravilo.. ne ide u pesmu? menjaj ga. shta god da je. ako ti treba previshe vremena za bilo shta, batali.. osim ako ti nije to ideja.. da ga napravish drugachijim..
uglavnom mi je dobosh veoma suh.. ![]() elem, shibni da chujem kad zavrshish, da ne spamujemo.. btw, hvala na komentaru.. drago mi je da ti se svidja, al opet ponavljam.. nije smixano.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
Super sale! Originalnu pjesmu ne znam, ali ovo što si ti odradio mi zvuči odlično! Nisam neki fan čitave te Bad Copy spike al ok...Dobro si odradio sve...nemam neku primjedbu...osim , eto , možda si mogao malo prljaviji fazon bubnjeva da sprovedeš...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bad copy u VIP VB | OFF | Pricaonica | 163 | 31-03-2008 11:28 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |