|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ne kapiram, tj. ne znam sta je vinjetom?
![]()
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Pita učiteljica Pericu:
-"Da li ti tata poma?e pri izradi domaćih zadataka?" -"Ne vi?e: ona posljednja jedinica ga je slomila."
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Jedan stari dobri cernobilski.Dolazi cerka kod keve i kuka:"mama,mama,raste mi treca sisa!"A tek ce keva"e,bas me zabole kurac!".
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Kupi ciga detektor lazi na buvljaku, i postavi ga u predsoblje. Ulazi sin i pita ga ciga "Sta si uradio u skoli?"
sin: "A, tatko, danas sam dobio 5 iz geografiju" piiiiiiiiiiiiiiiiiiip ciga: "sto lazes majku ti smrdljivu, sta si dobio?" sin: "Pa dobio sam keca" keva: "Ja kad sam isla u skolu, sve sam petice imala" piiiiiiiiiiiiiip keva: "dobro, imala sam kecove, al sam imala i neku dvojku" ciga: "kad sam ja iso u skolu" piiiiiiiiiiiiiip sin: "sto bre lazes 'bem ti majku cigansku, ti nisi isao u skolu!" keva: "kako bre to pricas sa chaletom?" piiiiiiiiiiiiiiiiiip -------------------------------------------------- Ide kauboj pustinjom, naidje na pusku i dobro mu dodje ------------------------------------------------- Egipat, 1000 godina p.n.e deca u skoli rade diktat kaze profesorka "Deco, vadite klinove i table, radite diktat" i krece da diktira "Car ramzes je bio prepotentan" samo jedan klinac kaze: "Profesorka, kako se pise prepotentan, jel sa dva ili tri ku*ca" xD seticu se kad ustanem jos nekog :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno neatraktivna zena ulazi u robnu kucu sa dvoje dece i urla na njih. Covek na ulazu joj kaze:
"Dobro jutro gospodjo, imate divnu decu, da li su blizanci?" Debela, ruzna zena prestade da vice i odgovori: - "Naravno da nisu, stariji ima 9, a mladji 7 godina. Zasto mislite da su blizanci, zar izgledaju isto?" Covek: "Ne nikako, samo ne mogu da verujem da je neko spavao sa vama dva puta..." Haso se zaposlio kao kustos u istorijskom muzeju, ali veze sa istorijom nije imao (upao preko veze). Dosli osnovci ,koji su na ekskurziji, u muzej sa uciteljicom..Krene Mujo da ih vodi i da im pokazuje eksponate, tek ce jedan mali: ?A cija je ono tamo lobanja?? Mujo: ? Ona tamo?...tooo je lobanja kneza Lazara??, klinac: ?A ona manja pored???Mujo: ? A to je kad je bio mali?. ![]()
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Ka?e unuk babi:
- Baba aj mi izmiksaj ?lag - ?-?-?-?-?lag! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Dodje baba u mesaru i trazi kg jagnjetine... Pita je prodavac 'da li hocete da vam narezem gospodjo'? A baba odgovara: Nemojte da se mucite da rezete i dodade mu flesh
![]()
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Kako se pozdravljaju nacisti hakeri kad se sretnu?
-Zip fajl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |