![]() |
Vicevi - samo dobri
Sumnjao Pancevac da ga zena vara i narucio detektiva... Posto nije imao
dovoljno para, uzme najjeftinijeg ... Kineza sa Buvljaka. Nakon par dana dobija pismo: Most honorable sir! You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window. He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She play with he. I play with me. I fall off tree. I not see. No fee, Cheng Lee ------------------------------------------------------------------------- Pao avion na groblje i policajci izvukli 2000 tela... -------------------------------------------------------------------------- Bio simpozijum pivara, a u pauzi ljudi odluce nesto popiti. Predstavnik Heinekena naruci Heineken. Onaj iz Budweisera naruci Bud. Onaj iz Stelle naruci Stellu. Samo Irac iz Guinessa naruci Pepsi. Pitaju ga ostali: 'Pa dobro, kako mozes na simpozijumu pivara naruciti Pepsi?' Tek ce Irac: 'Pa... Kad vi necete pivo, necu ni ja.' -------------------------------------------------------------------------- Dzek se budi sa zestokom glavoboljom posle prisustvovanja Bozicnoj zabavi u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije , ali sinocno pice uopste nije odavalo ukus alkohola. Cak se i ne seca kako je stigao kuci sa zabave. Razmisljao je sta je mogao da ucini prethodne noci u stanju u kom se nalazio. Morao je da natera sebe da otvori oci i prvu stvar koju je video je nekoliko aspirina pored case vode na stocicu. A pored njih crvena ruza! Dzek ustaje i vidi svoju odecu ispred sebe , cistu i ispeglanu.Pogleda po sobi i vidi savrsen red. Takav je bio i ostatak kuce. Uzima aspirin i prepada se kada u ogledalu kupatila ugleda veliku modricu ispod svog oka. Medjutim primecuje i poruku u uglu ogledala napisanu crvenim ruzom i otisak usana njegove zene na ogledalu."Duso, dorucak je u rerni, izasla sam ranije da kupim namirnice kako bih ti napravila tvoju omiljenu veceru. Volim te, dragi!" Posrcuci po kuhinji i proverava da li je dorucak spremljen, ali tamo je sa toplom kafom i jutarnjim novinama.Njegov sincic doruckuje za stolom. Dzek pita: "Sine , sta se desilo sinoc?" Sin odgovara: " Pa , vratio si se kuci 3 sata posle ponoci, pijan i izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, posle si povracao u hodniku i dobio si tu modricu kada si udario u vrata. Zbunjen pita sina : " Kako to da je sve u najboljem redu, ruza, dorucak.?" "A, to! Pa, mama te je odvukla u spavacu sobu i kada je pokusala da te skine, ti si povikao "Ostavi me zeno, ozenjen sam!" -------------------------------------------------------------------------- moj mali doprinos forumu.. :) poshto vidim da imamo samo viceve o muzicharima, aj malo da se smejemo klasicima.. muja i hasa i tako to.. :) pozdrav |
Re: Vicevi - samo dobri
Hahaha, dobri su... :rotfl:
Quote:
|
ma daj.. nisam takav, iako znam par dobrih nacistichkih crnjaka.. :)
al necu ovde, da me ljudi ne bi pogreshno skapirali.. al bih voleo da chujem neki srbima upucen.. :) ajte ljudi, dajte nove viceve... :) |
klasik,ovo verovatno znate... (nista rasisticko) :
Prodaje ciga sprej protiv bubasvaba, prodje neki covek i pita koliko kosta. -100 dinara za tebe, kume! djabe! -ajde daj jedan.. a kako to radi? -pa uvatis bubasvabu na ruku, poprskas gi sa sprej i ona odma rikne. -pa sta ce mi onda sprej kad moram da hvatam bubasvabe, zar nije lakse je da ih samo zgazim?? -aaa pa bato moze i tako... |
rasisto.
mrzish bube. |
A bus stops and two Italian men get on. They sit down and engage in an animated conversation.
The lady sitting behind them ignores them at first, but her attention is galvanized when she hears one of the men say the following: "Emma come first. Den I come. Den two asses come together. I come once-a-more. Two asses, they come together again. I come again and pee twice. Then I come one lasta time." "You foul-mouthed swine!!! " retorted the lady. "In this country we don't talk about our sex lives in public!!!" "Hey, coola down laydy," said the man. "Who talk abouta sexa? I'm a justa tell my frienda how to spella Mississippi." |
kaze oglas u slovenskom oglasniku:
"prodajem sofersajbu...sa vinjetom" |
Quote:
|
-?ta je vrhunac ?panske sapunice ?
-Kad Rodrigo saznaje da je sam sebi majka ... |
ovaj ja najbolji:rotfl: "a od onog sin nije njegov sin, neg je sin od onog sto mu je umro sin, al eto nije umro nego je ziv":D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:38 PM. |