Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2008, 04:29 PM   #71
master29
Banned

Default Re: strahote na "banji 2008"

Evo ja upravo svoju stolicu prepustam Mitjovanu sa Rumskog,covek je dosao juce do mene,odusevio sam se kako radi(svira gitaru) i dobio je stolicu odmah do mene.Mlad,inventivan hoce da radi ovaj posao.Sta je tu toliko tesko.Pozz
master29 is offline  
Old 04-06-2008, 09:44 PM   #72
slowstar
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Max View Post
S' druge strane ( ako se ne varam ) kolega Slowstar je pri organizaciji Suncanih Skala .... gde znam da je nekoliko kvalitetnih pesama odbijeno ..... zar nije moglo nesto da se vise ucini za prijem kvalitetnijih pesama ???

Pozdrav
NE NE NE!!!! Nisam u organizaciji Suncanih Skala!!! Nadam se da si se salio,
jer za mene to moze da bude jednako uvredi!!!!
Ne mogu da budem uorganizaciji festivala, koji je (bar do sada) bio na TOTALNI PLAYBACK....
Hvala lepo na toj pocasti, nisam ni u jednoj organizaciji, samo me povremeno zovu da budem clan zirija, sto sa mukom prihvatim, ali vidim da koriste moj (iskustvom stecen, a ne laktanjem osvojen) autoritet da bi isterali nesto svoje, kao sto su me na poslednjoj "Beoviziji" Zaj...li, pa su izglasali sto su izglasali za finale, a ja NIKAKO nisam bio za tu pesmu, jer mi je da budem iskren pun k...c ETNA i svih derivata istoga...
Hvala Svevisnjem, pa je Budva ove godine na "zivo" sto ce makar malo da smanji prisustvo neznalica i slagaca loopova, kojima svaka cast, ali ne moraju bas svuda da budu, i da se hvale kako su fantasticni aranzeri i ultimativni producentski timovi...
P.S. Mirko, hvala ti mnogo na podrsci i "odbrani"...
Old 04-06-2008, 10:02 PM   #73
slowstar
Pro Member

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
@Slowstar- razumem ja vas ali... Po vama se previse ljudi bavi muzikom(i dalje stojite iza toga) ... Meni je neverovatno takvo razmisljanje, bas iz razloga sto bi covek vase reputacije trebao da razmislja na kome ce "svet ostati", i da sto se vise ljudi bavi muzikom to ce biti vise mogucnosti da neko od mladih "ispliva", uostalom i da se otkrije talenat... Ovo mi zvuchi kao nekakva "odbrana teritorije", kao da ne zelite da se iko mesa u posao koji je rezervisan za vas nekolicinu(a to ste mi i "dokazali u prethodnom postu) , uostalom pa i bili ste po raznoraznim zirijima i "odbili" par dobrih pesama. Zasto? Upravo me to revoltira i tera da ovo pisem, i smeta mi to "chuvanje fotelje" (ne nuzno u vasem sluchaju vec globalno gledajuci nasu zemlju), umesto da se da prostora mladim ljudima.
Nisi me razumeo SS, ocigledno...
Kao prvo, mislim da ti je krajnje neispravna teorija, koju su Marksisti izuzetno voleli, a to je da iz kvantiteta (kolicine) proizilazi kvalitet, sto APSOLUTNO NIJE TACNO!!!!!!!!
Ako se muzikom bavi relativno mali broj, ali izuzetno talentovanih, dokazanih ljudi, ne mislim po iskustvu, nego PRIMARNOM talentu, sluhu, muzikalnosti, tada ce biti moguce da kako politicari kazu "drustvo" a ja radije kazem okolina, obrati vecu paznju na njih, i omoguci im da svojim talentom, muzikalnoscu, posvecenoscu mogu da egzistiraju - zive na osnovu svoga rada (talenta). Kada je sve okolo prepuno mediokriteta, ciji je nedostatak talenta obrnuto proporcionalan divljoj, neutazivoj ambiciji, onda pravi, talentovani ljudi (sebe tu ne ubrajam, ako me neko drugi tako definise, unapred mu hvala) jednostavno ne mogu da dodju do izrazaja, i njihova muzikalnost i sveopsti talenat ce proci nezapazen, u gomili kojestarija, sterilnosti, maloumnosti i slicnih osobina, koje su karakteristicne za nasu muzicku scenu (opet - CAST RETKIM IZUZECIMA!!)
Sto se "cuvanja fotelje" tice, kao prvo, ja sam na kraju svoje muzicke karijere, bar u dosadasnjem obliku ('ajde da budem optimista, sto nisam)
a ionako NIKADA U ZIVOTU nisam ni seo u tu fotelju, ali mnogi drugi, tvrdim uglavnom manje talentovani da budem skroman u izrazu - JESU, i jos uvek u foteljama sede!!!
Ja dakle, ne cuvam nikakvu fotelju, jer je jednostavno nikada nisam ni imao, a sto se mladih talenata tice, verovao ili ne, ja ih volim, postujem, i trudicu se iz SVE SNAGE da im pomognem koliko je to u mojoj moci. Toliko o tome.
Ponavljam, nisam nikakav sef, boss, gazda i slicno, nisam ni u jednoj organizaciji festivala (pobrkao si me verovatno sa nekim drugim)
Trenutno uradim poneki aranzman, ukoliko ga neko izricito trazi od mene, ne "guzim" se nigde, ne naturam, nemam previse posla, a voleo bih da radim neku instrumentalnu muziku ukoliko tako nesto nekom treba, zavrsavam (valjda, vrlo sam samokritican) svoj CD ambijentalne muzike, a taj proces vec suvise dugo traje, ipak bih voleo da ne izadje "posthumno"...
Pozdrav, i svima SVE NAJBOLJE!!!
Old 04-06-2008, 10:45 PM   #74
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Nisi me razumeo SS, ocigledno...
Kao prvo, mislim da ti je krajnje neispravna teorija, koju su Marksisti izuzetno voleli, a to je da iz kvantiteta (kolicine) proizilazi kvalitet, sto APSOLUTNO NIJE TACNO!!!!!!!!
Ako se muzikom bavi relativno mali broj, ali izuzetno talentovanih, dokazanih ljudi, ne mislim po iskustvu, nego PRIMARNOM talentu, sluhu, muzikalnosti, tada ce biti moguce da kako politicari kazu "drustvo" a ja radije kazem okolina, obrati vecu paznju na njih, i omoguci im da svojim talentom, muzikalnoscu, posvecenoscu mogu da egzistiraju - zive na osnovu svoga rada (talenta). Kada je sve okolo prepuno mediokriteta, ciji je nedostatak talenta obrnuto proporcionalan divljoj, neutazivoj ambiciji, onda pravi, talentovani ljudi (sebe tu ne ubrajam, ako me neko drugi tako definise, unapred mu hvala) jednostavno ne mogu da dodju do izrazaja, i njihova muzikalnost i sveopsti talenat ce proci nezapazen, u gomili kojestarija, sterilnosti, maloumnosti i slicnih osobina, koje su karakteristicne za nasu muzicku scenu (opet - CAST RETKIM IZUZECIMA!!)
Cika Slowstare u potpunosti se slazem sa tobom!
Ali uvek postoji ali.
Ajde da se pozabavimo tom teorijom(suprotnom komunistickoj) i da iskarikiramo (da bi bila jasna sustina).
Znaci dole kvantitet! Ajde da ukinemo muzicke skole(ionako te skole zavrsi 99% kvantiteta, ma 100%, i nemoj da osudjujemo komuniste za sta nisu krivi) da bi se muzikom bavili samo retki darovi prirode(Mozzart nije imao tu cast da studir muzicku akademiju).
Sta su talentovani ljudi?
Znam da je tesko, ali ajde da pokusamo iz naseg ugla (talentovanih manje ili vise) sagledati, naprimer, sta bi moglo ostati posle 100 godina iza nas kao neka slika kraja 20 i pocetka 21 veka sa ovih podneblja u amanet buducoj populaciji!
Bojim se da se mnogima ta slika nece dopasti.
LACKY is offline  
Old 04-06-2008, 11:09 PM   #75
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

U 16 veku ako nisi zadovoljio Cara, ode glava(i Mozzart je radio za Cara).
Sustina je da treba da zadovoljis puk, ako to nisi ustanju onda si los komedijant, i pociunje prica o "neshvacenom" artu(danas legitimno opravdanje za neuspeh).
Elem, ono zasta se nekada(kod careva) gubila glava, danas se neodgovara nikome. Cak sta vise uspesni se proglasavaju medio kritetima( jerbo su seljacine i nekapiraju art).
A u biti muzika treba da coveku (bar na trenutak) ucini zivot lepsim.
Tako da svi vi koji uspete da skrenete paznju nekome, uspeli ste u svome radu.
LACKY is offline  
Old 04-06-2008, 11:59 PM   #76
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Hajd da odkucam i ja koju rec na ovu temu vise kao laik nego kao neko ko se prilicno razume u sve ovo...

@slowstar

Tacno je da ovaj sistem kvantiteta nije dobar, to se jasno vidi, medjutim, nije u pitanju sam kvantitet, vec razmisljanje mase. U koliko bi vecina stanovnistva bila makar iznad proseka i izuzetno kulturno potkovana, onda ovaj sistem mozda i ne bi bio tako los, medjutim, kad je "ziri" gomila ljudi koja ne procenjuje stvari kako treba i ismejava pravi kvalitet, desava se ovo... S druge strane kad bi sve funkcionisalo u malim krugovima, prvo sta mi pada napamet su udruzenja zanatlija u srednjem veku, medju kojima su cuvane tajne od opsteg znacaja samo radi borbe sa konkurencijom. Svakako se to sad ne bi odrazilo bukvalno na taj nacin, ali se pojedincima daje isuvise stvari u ruke, a kad je tako, onda stvari mogu da budu prilicno dobre, ako su i ti pojedinci dobri, ili ne, ali svakako ni u ovom slucaju nema sigurnosti u tome da ce kvalitet izbiti kao sto bi trebalo. Sto se tice toga da previse netalentovanih ljudi radi muziku, u pravu si, medjutim, bar po meni, ok je raditi muziku radi neke licne satisfakcije, pa makar to ne licilo ni na sta, jer ce to nekom na ovaj ili onaj nacin da izgradim tom bar neki intelekt. Problem je kada taj umisli da je ultra talenat, ili kada vidim gomilu ljudi koji u muzici jedino vide korist. To su oni koji uglavnom zele prvo da uzmu od muzike, pa tek onda nesto da pruze (iako je to svakako suprotno), tako sto ce prvo razmisljati o posledici tog svog rada i prilagodjavati ga na taj nacin da posledica bude sto povoljnija. Ovaj nalet bezukusa jedino mogu da objasnim time da je muzika prilicno pojeftinila i pocela da zanima one koji sa tim radom ne bi trebali da dolaze do medija. Zelja za uzdizanjem "sponzoricnih emocija" i sl. stvari i samim tim takvog primitivnog nacina zivota. Da stvar bude gora, kako jedan deo mase koji ne razmislja, vec uzima sta mu se servira, oblikuje shund, tako i shund oblikuje njih, znaci stvara se interakcija koja broji sve veci broj ljudi... Kako se boriti protiv toga? Ne znam, nemam odgovor, jedino sto mi pada napamet je ici kvalitetom sve dok on ne bude shvacen. I govornice kada su postavljali, bile su svakodnevno lupane od strane "pecinskih" ljudi, ali je nas cuveni Lelekom bio uporan i stalno ih popravljao, dok ti ljudi nisu shvatili da to moze da koristi i za druge stvari osim za iskaljivanje besa...

@master29

U pravu si kad kazes da ce kvalitet najverovatnije proci, ali to prilicno zavisi od karaktera te osobe. I sam si rekao da je pri vrhu prilicno dobro ispletena mreza kroz koju je tesko proci, a ne opeci se. Ono sto se malo vise zanemaruje jeste da je samo okruzenje nesto sto blokira talente u samom startu. Gledajuci prosvetu i drustvo, malo je ljudi koji ce se stvarno truditi da probude talenat u nekom, cakvise, ja znam za prilican broj slucajeva ismejavanja i sprecavanja talenata od strane onih koji bi trebali da to podstaknu. Sve krece od poremecenog sistema vrednosti, a moraces priznati da je jedan od krivaca i sam Grand koji tezi vise komercijalnom i hiperkonzumaciji. I sam znas kakve su stvari ostavili velikani narodne muzike za sobom i koliko se to ne moze porediti sa ovim. Svaki put kad cujem da neko od tih kvazi izvodjaca sebe nazove narodnjakom, pomislim na to kolika je to uvreda za one prave velikane narodne muzike, kojih jedva da ima danas. I sam Aco Pejovic je otvoreno rekao da ne moze pevati kao Toma Zdravkovic (sto ne znaci da nema pravo da peva njegove pesme, jer ako ne nista, bar zna da izabere, a i svako ima pravo da uziva u muzici koju voli ), jer, iskreno, neke stvari se ne zapisuju ni notama niti bilo cim drugim...

Quote:
Originally Posted by silicon science
NE mozes to da govoris zato sto ne znas sta ostatak foruma (koje ne poznajes) radi i chime se bavi-sem mozda sto cujes njihovu muziku na kojekakvim spejsovima i to je to. Kao sto ni ja za tebe to ne mogu da kazem. Tako da je svako generalizovanje nepodobno, cak ces mozda nekoga i uvrediti
Mislim da je HM vise mislio na nasu muzicku scenu uopste i da ne postoji ni jedna udruzena opipljiva borba protiv ovog...

P.S. Nadam se da ne smeta moje ne persiranje bez obzira na to sto sam daleko mladji i manji u ovom, ne radi se o nepostovanju, vec o nekom mom razmisljanju da persiranje udaljava ljude u razgovoru...

Last edited by dexyco; 05-06-2008 at 12:02 AM.
dexyco is offline  
Old 05-06-2008, 12:19 AM   #77
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
@master29

U pravu si kad kazes da ce kvalitet najverovatnije proci, ali to prilicno zavisi od karaktera te osobe. I sam si rekao da je pri vrhu prilicno dobro ispletena mreza kroz koju je tesko proci, a ne opeci se. Ono sto se malo vise zanemaruje jeste da je samo okruzenje nesto sto blokira talente u samom startu. Gledajuci prosvetu i drustvo, malo je ljudi koji ce se stvarno truditi da probude talenat u nekom, cakvise, ja znam za prilican broj slucajeva ismejavanja i sprecavanja talenata od strane onih koji bi trebali da to podstaknu. Sve krece od poremecenog sistema vrednosti, a moraces priznati da je jedan od krivaca i sam Grand koji tezi vise komercijalnom i hiperkonzumaciji. I sam znas kakve su stvari ostavili velikani narodne muzike za sobom i koliko se to ne moze porediti sa ovim. Svaki put kad cujem da neko od tih kvazi izvodjaca sebe nazove narodnjakom, pomislim na to kolika je to uvreda za one prave velikane narodne muzike, kojih jedva da ima danas. I sam Aco Pejovic je otvoreno rekao da ne moze pevati kao Toma Zdravkovic (sto ne znaci da nema pravo da peva njegove pesme, jer ako ne nista, bar zna da izabere, a i svako ima pravo da uziva u muzici koju voli ), jer, iskreno, neke stvari se ne zapisuju ni notama niti bilo cim drugim...
Evo prvi dobar post,posle duzeg vremena.Po meni ovakva treba da bude komunikacija medju nama.99% stvari si u pravu i totalno se slazem sa tobom,ali savetujem talentovanim ljudima da se bore da ne odustaju pred losijim od sebe.To fali,nece ti niko dati casu vode ako se sam ne izboris za nju.Tu je generalno problem,sto talentovana omladina nema snage da istraje.Vidi i nas su gazili(MIslim na starije)podmetali nam noge,sto i danas cine,pogotovo ranije.Znaci bezao sam iz ove zemlje tri puta umoran od svega i vracao se nazad zbog onih stvari koje i sam pominjes.onih sto se ne mogu zapisati notama.Generalno imamo problem al se uz dosta muke moze resiti.Ja imam sada posle 17 godina profesionalnog bavljenja muzikom neki polozaj i nesto svoje.Cene me ljudi u mojoj bransi,mozda vise nego ja njih jer nisam rastao uz tu muziku,pa mi je malo nesvatljivo sto ti kazes da je sve kvantitet u tome i u pravu si.Ja mogu slobodno da kazem eto po prvi put na Rumskom da nisam ljubitelj onoga sto radim,volim sasvim nesto deseto ali sam se tom poslu prilagodio i postujem ga.Za svoju ljubav iz mladosti sad imam pun kapacitet,znaci mogu da radim neoptereceno i to je ono sto me cini srecnim.Pozz
master29 is offline  
Old 05-06-2008, 12:34 AM   #78
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Kao po obicaju, rasprava pocinje da biva preopsirna.

Ovi mladji ucesnici u raspravi, zeljni da ostave utisak ili da se malo naprave vazni izgovaraju stvari koje bas i nemaju nekog dodira sa realnoscu, ali verovatno sami sebi tako izgledaju bitnije, dok se kod starijih oseca "zal za mlados'", gde se opet udaljavamo od resenja (sto je gledano iz moje licne perspektive jedino i bitno)...
Simptomaticno je to (govorim o "mladjima") da se uvek u kritikovanju ili sagledavanju "necega" cuje i vidi samo "neko", "niko", a nigde se ne pominje "JA". Ako se izgovori bilo kakva misao sa takvom uverenoscu, iza nje mora da postoji barem neki rezultat, ali to je meni nekako OK jer je to neka potreba za posto-poto dokazivanjem i uspostavljanjem.

Kod "starijih", opet niko da potegne, da istupi, da podvuce crtu, da stane svim svojim iskustvom i uticajem iza onoga sto misli, bez bojazni za posledice (cast izuzetcima).

E, takva nam je i muzika...

Ali da se ne brinete mnogo, muzika je kroz istoriju imala svoje uspone i padove i sve dok se ne desi totalna dekadencija, ne moze doci ni do reforme...
U istoriji muzike (udzbeniku) postoji jedna lekcija koja se zove "Glukova reforma opere". Cini mi se da sam jednom i objasnjavao...
U to vreme je opera dozivela uzasnu popularnost i usled prevelike produkcije, doslo je do toga da su pevaci postali doslovno bogovi, orkestar se smanjivao i smanjivao dok nije spao samo na cembalo, teme su bile groteskne, kao sto su to i spanske serije ovih dana, ali bukvalno isto (opera je sinkretizacija vise umetnosti, pa mesam zato i dramske momente danasnjice, radi usporedbe...). Vise se paznje posvecivalo sceni, nego muzici (da li je neko gledao Eurosong...?) i tako...
Da li vam je ovo poznato?
E, pa onda kad je sve doslo do faze neodrzivosti, covek seo, reformisao komplet operu, definisao orkestar, solistu, scenu kao kategorije, pa je tako sljakalo par stotina godina...

Zato i kazem, nemojte se mnogo nervirati, nego dajte vise licnog doprinosa, jer svaka krivica za stanje je prvo individualna, a tek zatim kolektivna.
Ne postoje "neki", vec smo to mi. Ima nas koji pokusavamo, ima nas koji dozvoljavamo, a ima nas i koji ne radimo nista, osim sto sedimo i pricamo u prazno, precutno se mireci sa trenutnim stanjem stvari.

Ovo sve bez namere da zadjem u dublju polemiku ili u raspravu sa nekim, cak je sve napisano vrlo dobronamerno.

P.S. Procitajte negde o Glukovoj reformi opere, iznenadicete se kolika je podudarnost sa onim sto se danas desava

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Old 05-06-2008, 02:10 AM   #79
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29
Evo prvi dobar post,posle duzeg vremena.Po meni ovakva treba da bude komunikacija medju nama.99% stvari si u pravu i totalno se slazem sa tobom,ali savetujem talentovanim ljudima da se bore da ne odustaju pred losijim od sebe.To fali,nece ti niko dati casu vode ako se sam ne izboris za nju.Tu je generalno problem,sto talentovana omladina nema snage da istraje.Vidi i nas su gazili(MIslim na starije)podmetali nam noge,sto i danas cine,pogotovo ranije.Znaci bezao sam iz ove zemlje tri puta umoran od svega i vracao se nazad zbog onih stvari koje i sam pominjes.onih sto se ne mogu zapisati notama.Generalno imamo problem al se uz dosta muke moze resiti.Ja imam sada posle 17 godina profesionalnog bavljenja muzikom neki polozaj i nesto svoje.Cene me ljudi u mojoj bransi,mozda vise nego ja njih jer nisam rastao uz tu muziku,pa mi je malo nesvatljivo sto ti kazes da je sve kvantitet u tome i u pravu si.Ja mogu slobodno da kazem eto po prvi put na Rumskom da nisam ljubitelj onoga sto radim,volim sasvim nesto deseto ali sam se tom poslu prilagodio i postujem ga.Za svoju ljubav iz mladosti sad imam pun kapacitet,znaci mogu da radim neoptereceno i to je ono sto me cini srecnim.Pozz
Istina, problem je napraviti dobar kompromis u svemu. Sto je "najzanimljivije", ma koliko znanja imao, uvek ti je tad trebalo i vise da bi napravio stvarno dobre odluke. Svet je prilicno zamrsen, a ovde kod nas je jos zanimljivija situacija (po necemu bolja od ostalih zemalja, po necemu gora), trebas stati izmedju zarade i satisfakcije i stvoriti ravnotezu u okolini koja je nema ni malo. Iskreno receno, ne samo vezano za ovaj posao, mnogi nikad ne nauce da ostvare ravnotezu izmedju neceg, a cesto se desi kao sto si rekao, da se od tebe trazi da onda kad pocinjes da ucis polazes diplomski... Bas sam sa ujakom relativno skoro razgovarao o tome kako bi u sustini roditelji trebali da pruze klincima udobno detinjstvo, tad, kad im najvise treba, mada s druge strane kad se nemaju neke stvari tad kad su najpotrebnije, stvarajuci ih brzo ucis kako se trebas snalaziti dalje u zivotu. Sve u svemu, tesko je naci sredinu, a da i ta sredina bude ono sto zelis...

Quote:
Originally Posted by Oggy

Ovi mladji ucesnici u raspravi, zeljni da ostave utisak ili da se malo naprave vazni izgovaraju stvari koje bas i nemaju nekog dodira sa realnoscu, ali verovatno sami sebi tako izgledaju bitnije, dok se kod starijih oseca "zal za mlados'", gde se opet udaljavamo od resenja (sto je gledano iz moje licne perspektive jedino i bitno)...
Simptomaticno je to (govorim o "mladjima") da se uvek u kritikovanju ili sagledavanju "necega" cuje i vidi samo "neko", "niko", a nigde se ne pominje "JA". Ako se izgovori bilo kakva misao sa takvom uverenoscu, iza nje mora da postoji barem neki rezultat, ali to je meni nekako OK jer je to neka potreba za posto-poto dokazivanjem i uspostavljanjem.

Kod "starijih", opet niko da potegne, da istupi, da podvuce crtu, da stane svim svojim iskustvom i uticajem iza onoga sto misli, bez bojazni za posledice (cast izuzetcima).
Oggy, prijatelju, JA imam jedan poveci problem po tom pitanju, oduvek sam odbijao da radim neke sitne stvari i penjem se polako ulazeci na mala vrata. Nije u pitanju neki egoizam i sl., vec jednostavno stvari koje ne volim da radim, ne radim dobro (ne osecam se kao deo toga), a slusanje gorih od sebe koji mi govore kako nemam veze bi me psihicki ubilo. (isto kao sto me ubijaju u pojam i ljudi sa pogresnim sistemom vrednosti uopste, kao i njihovo sputavanje svih onih koji vrede) S druge strane, ono drugo se moze ciniti kao veliki zalogaj, i tu mogu vrlo lako zakazati zbog prakticnog neiskustva (koje mi nije problem da priznam), pa zato treba ili napraviti vise pokusaja ili predvideti bez iskustva sto vise stvari uz pomoc ljudi sa iskustvom. Konkretno, ja nisam neko veliki ko moze da utice na promenu ove situacije sto se muzike tice, ali ono sto sam planirao je rad na radio emisiji. Ideja je da se ljudi ponovo na neki opet drugi nacin vezu za radio (umesto tv-a) i stvoriti neku emisiju koju ce slusati svi oni koji cene kvalitetnu muziku (kojih svakako ima dosta), jer samih stanica koje imaju tako nesto je jako malo. (u odnosu na one druge) Sam novac koji bih ja zaradio tu, nije bitan koliko bi mi znacila cinjenica da tako nesto uspe, naravno i zato sto sam ja to radio, ali pre svega bi mi znacila cinjenica da postoje ljudi koji i dalje cene neke druge vrednosti. Eto, to nije neka velika stvar, ali se moze zvati nekom malom borbom protiv neuskusa. Kakav bi ti savet, kao neko sa iskustvom dao vezano za ovo?

Quote:
Originally Posted by Oggy
Simptomaticno je to (govorim o "mladjima") da se uvek u kritikovanju ili sagledavanju "necega" cuje i vidi samo "neko", "niko"
Slazem se, tako da bi mogao i ti sledeci put umesto "stariji" i "mladji", jednostavno da napises "@master29" i "@dexyco", ne treba necije konkretne greske generalizovati i pripisati i drugima...
Old 05-06-2008, 02:46 AM   #80
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post

Kakva crna zal za mladost,pa ja sam u najboljim godinama,tek 37 pozz:rot fl:to sto sam u muzici,koliko pojedini clanovi foruma imaju godina e to je vec druga stvar.Pozz
master29 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules