Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 31-05-2008, 09:34 PM   #1
master29
Banned

Default strahote na "banji 2008"

Ljudi jel sam ja poludeo il je ovo totalna kataklizma,toliko ne talentovanih interpretatora na jednom mestu.Cujete li vi ovu papazjaniju od festivala.
Sramota za Srbiju,sramota za V.Banju.Pa ko je bio u selekcionoj komisiji.Nikada u zivotu nesto losije nisam gledao.
master29 is offline  
Old 31-05-2008, 10:47 PM   #2
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Default Re: strahote na "banji 2008"

ima toga i kod nas

spasio si se sto nisi gledao HRF ( hrvatsk radiski festial)
roginator is offline  
Old 31-05-2008, 10:54 PM   #3
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

trenutno na hrt2 cmc, mnogo visa klasa.
lesha is offline  
Old 31-05-2008, 11:00 PM   #4
master29
Banned

Da li je ovo moguce,ne mogu jos da dodjem sebiiiiiii.pa bilo je i ranije festivala ali ovoliko dreseva na jednom mestu?Koja je to selekciona komisija treba ih streljati za primer.:ba nghead:
master29 is offline  
Old 31-05-2008, 11:00 PM   #5
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
trenutno na hrt2 cmc, mnogo visa klasa.
Definitivno

Pozdrav
Max is offline  
Old 31-05-2008, 11:04 PM   #6
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Definitivno

Pozdrav
Ma ne moze da se uporedi.ni sa prcilovackim jesenima(lupio sam) a kamoli sa ..........hrt-om.
master29 is offline  
Old 31-05-2008, 11:38 PM   #7
milance
Member

milance's Avatar

Neznam ljudi...Ovo vise nije cak ni tuzno,preslo je i tu granicu!! Gledam i sve cekam da me neko drmne i kaze "Nasmesi se,ovo je skrivena kamera"...ali nazalost,to se nece desiti!!! Posle se zalimo sto je Grand uzeo primat?? Pa nemoj da se zajebavamo,oni ljudi,kakva god se kod njih bljuzgavstina promovisala,samo ulazu i ulazu u svoju pricu i sta god pricali,kod njih bre svi ili skoro svi znaju da pevaju a o njihovim nacinima da se "dodvore" "obicnom narodu".tek ne bih...to su Apsolvirali!!! Any way,ne bih nista i nikoga ko ima publiku da nipodastavam,ali ukoliko NEKO,nemam pojma ko,POD HITNO ne udari sakom od sto...Najebali smo...Vracamo se,ne u 90-te,nego u Nesto Mnogo Gore!!!! Oprostite na Dramaticnosti,ali ne mogoh da se suzdrzim...pa i gde cu da "kukam" nego ovde??? Aj pozzz
milance is offline  
Old 31-05-2008, 11:44 PM   #8
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by milance View Post
Neznam ljudi...Ovo vise nije cak ni tuzno,preslo je i tu granicu!! Gledam i sve cekam da me neko drmne i kaze "Nasmesi se,ovo je skrivena kamera"...ali nazalost,to se nece desiti!!! Posle se zalimo sto je Grand uzeo primat?? Pa nemoj da se zajebavamo,oni ljudi,kakva god se kod njih bljuzgavstina promovisala,samo ulazu i ulazu u svoju pricu i sta god pricali,kod njih bre svi ili skoro svi znaju da pevaju a o njihovim nacinima da se "dodvore" "obicnom narodu".tek ne bih...to su Apsolvirali!!! Any way,ne bih nista i nikoga ko ima publiku da nipodastavam,ali ukoliko NEKO,nemam pojma ko,POD HITNO ne udari sakom od sto...Najebali smo...Vracamo se,ne u 90-te,nego u Nesto Mnogo Gore!!!! Oprostite na Dramaticnosti,ali ne mogoh da se suzdrzim...pa i gde cu da "kukam" nego ovde??? Aj pozzz
Grand festival je FESTVALCINA za ovo sranje,posle kazu jbg nema pop muzike,fali ovo fali ono.Sta sad?Doveli su idijote koji su u falsu non stop,i ko je kriv Grand,Sity ko ljudi recite?Pa sta smo uradili sa najboljim festivalom mog vremena"Zajecarskom gitarijadom"Znam sta je to nekada bilo,svirao sam sa Viktoriom tamo,a sta je sad KANTA sve losije organizacije,sve losiji izvodjaci.Ja znam da imamo vrh pevace pop i rok muzike.GDE SU TI LJUDI?Spasite i ovo malo casti pop i rock muzici.Sorry na davljenju
master29 is offline  
Old 01-06-2008, 12:21 AM   #9
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Grand festival je FESTVALCINA za ovo sranje,posle kazu jbg nema pop muzike,fali ovo fali ono.Sta sad?Doveli su idijote koji su u falsu non stop,i ko je kriv Grand,Sity ko ljudi recite?Pa sta smo uradili sa najboljim festivalom mog vremena"Zajecarskom gitarijadom"Znam sta je to nekada bilo,svirao sam sa Viktoriom tamo,a sta je sad KANTA sve losije organizacije,sve losiji izvodjaci.Ja znam da imamo vrh pevace pop i rok muzike.GDE SU TI LJUDI?Spasite i ovo malo casti pop i rock muzici.Sorry na davljenju
Meni je Grand festival isto sranje ......

Pozdrav
Max is offline  
Old 01-06-2008, 12:23 AM   #10
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Meni je Grand festival isto sranje ......

Pozdrav
E jebi ga sad,nemoj mi reci da su ovako skrndeljski pevali,da je bila debilska scena.ok tvoje misljenje.postujem
master29 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules