Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   strahote na "banji 2008" (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23235)

master29 31-05-2008 09:34 PM

strahote na "banji 2008"

Ljudi jel sam ja poludeo il je ovo totalna kataklizma,toliko ne talentovanih interpretatora na jednom mestu.Cujete li vi ovu papazjaniju od festivala.
Sramota za Srbiju,sramota za V.Banju.Pa ko je bio u selekcionoj komisiji.Nikada u zivotu nesto losije nisam gledao.

roginator 31-05-2008 10:47 PM

Re: strahote na "banji 2008"

ima toga i kod nas

spasio si se sto nisi gledao HRF ( hrvatsk radiski festial)

lesha 31-05-2008 10:54 PM

trenutno na hrt2 cmc, mnogo visa klasa.

master29 31-05-2008 11:00 PM

Da li je ovo moguce,ne mogu jos da dodjem sebiiiiiii.pa bilo je i ranije festivala ali ovoliko dreseva na jednom mestu?Koja je to selekciona komisija treba ih streljati za primer.:banghead::banghead::banghead::banghead::ba nghead:

Max 31-05-2008 11:00 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 206677)
trenutno na hrt2 cmc, mnogo visa klasa.

Definitivno :)

Pozdrav

master29 31-05-2008 11:04 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 206679)
Definitivno :)

Pozdrav

Ma ne moze da se uporedi.ni sa prcilovackim jesenima(lupio sam) a kamoli sa ..........hrt-om.

milance 31-05-2008 11:38 PM

Neznam ljudi...Ovo vise nije cak ni tuzno,preslo je i tu granicu!! Gledam i sve cekam da me neko drmne i kaze "Nasmesi se,ovo je skrivena kamera"...ali nazalost,to se nece desiti!!! :cry: :cry: :cry: Posle se zalimo sto je Grand uzeo primat??:rolleyes: Pa nemoj da se zajebavamo,oni ljudi,kakva god se kod njih bljuzgavstina promovisala,samo ulazu i ulazu u svoju pricu i sta god pricali,kod njih bre svi ili skoro svi znaju da pevaju a o njihovim nacinima da se "dodvore" "obicnom narodu".tek ne bih...to su Apsolvirali!!! Any way,ne bih nista i nikoga ko ima publiku da nipodastavam,ali ukoliko NEKO,nemam pojma ko,POD HITNO ne udari sakom od sto...Najebali smo...Vracamo se,ne u 90-te,nego u Nesto Mnogo Gore!!!! Oprostite na Dramaticnosti,ali ne mogoh da se suzdrzim...pa i gde cu da "kukam" nego ovde??? :mad: :mad: :mad: Aj pozzz

master29 31-05-2008 11:44 PM

Quote:

Originally Posted by milance (Post 206683)
Neznam ljudi...Ovo vise nije cak ni tuzno,preslo je i tu granicu!! Gledam i sve cekam da me neko drmne i kaze "Nasmesi se,ovo je skrivena kamera"...ali nazalost,to se nece desiti!!! :cry: :cry: :cry: Posle se zalimo sto je Grand uzeo primat??:rolleyes: Pa nemoj da se zajebavamo,oni ljudi,kakva god se kod njih bljuzgavstina promovisala,samo ulazu i ulazu u svoju pricu i sta god pricali,kod njih bre svi ili skoro svi znaju da pevaju a o njihovim nacinima da se "dodvore" "obicnom narodu".tek ne bih...to su Apsolvirali!!! Any way,ne bih nista i nikoga ko ima publiku da nipodastavam,ali ukoliko NEKO,nemam pojma ko,POD HITNO ne udari sakom od sto...Najebali smo...Vracamo se,ne u 90-te,nego u Nesto Mnogo Gore!!!! Oprostite na Dramaticnosti,ali ne mogoh da se suzdrzim...pa i gde cu da "kukam" nego ovde??? :mad: :mad: :mad: Aj pozzz

Grand festival je FESTVALCINA za ovo sranje,posle kazu jbg nema pop muzike,fali ovo fali ono.Sta sad?Doveli su idijote koji su u falsu non stop,i ko je kriv Grand,Sity ko ljudi recite?Pa sta smo uradili sa najboljim festivalom mog vremena"Zajecarskom gitarijadom"Znam sta je to nekada bilo,svirao sam sa Viktoriom tamo,a sta je sad KANTA sve losije organizacije,sve losiji izvodjaci.Ja znam da imamo vrh pevace pop i rok muzike.GDE SU TI LJUDI?Spasite i ovo malo casti pop i rock muzici.Sorry na davljenju:banghead:

Max 01-06-2008 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 206684)
Grand festival je FESTVALCINA za ovo sranje,posle kazu jbg nema pop muzike,fali ovo fali ono.Sta sad?Doveli su idijote koji su u falsu non stop,i ko je kriv Grand,Sity ko ljudi recite?Pa sta smo uradili sa najboljim festivalom mog vremena"Zajecarskom gitarijadom"Znam sta je to nekada bilo,svirao sam sa Viktoriom tamo,a sta je sad KANTA sve losije organizacije,sve losiji izvodjaci.Ja znam da imamo vrh pevace pop i rok muzike.GDE SU TI LJUDI?Spasite i ovo malo casti pop i rock muzici.Sorry na davljenju:banghead:

Meni je Grand festival isto sranje ...... :(

Pozdrav

master29 01-06-2008 12:23 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 206685)
Meni je Grand festival isto sranje ...... :(

Pozdrav

E jebi ga sad,nemoj mi reci da su ovako skrndeljski pevali,da je bila debilska scena.ok tvoje misljenje.postujem

All times are GMT +1. The time now is 10:55 AM.