![]() |
strahote na "banji 2008"
Ljudi jel sam ja poludeo il je ovo totalna kataklizma,toliko ne talentovanih interpretatora na jednom mestu.Cujete li vi ovu papazjaniju od festivala.
Sramota za Srbiju,sramota za V.Banju.Pa ko je bio u selekcionoj komisiji.Nikada u zivotu nesto losije nisam gledao. |
Re: strahote na "banji 2008"
ima toga i kod nas
spasio si se sto nisi gledao HRF ( hrvatsk radiski festial) |
trenutno na hrt2 cmc, mnogo visa klasa.
|
Da li je ovo moguce,ne mogu jos da dodjem sebiiiiiii.pa bilo je i ranije festivala ali ovoliko dreseva na jednom mestu?Koja je to selekciona komisija treba ih streljati za primer.:banghead::banghead::banghead::banghead::ba nghead:
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
|
Neznam ljudi...Ovo vise nije cak ni tuzno,preslo je i tu granicu!! Gledam i sve cekam da me neko drmne i kaze "Nasmesi se,ovo je skrivena kamera"...ali nazalost,to se nece desiti!!! :cry: :cry: :cry: Posle se zalimo sto je Grand uzeo primat??:rolleyes: Pa nemoj da se zajebavamo,oni ljudi,kakva god se kod njih bljuzgavstina promovisala,samo ulazu i ulazu u svoju pricu i sta god pricali,kod njih bre svi ili skoro svi znaju da pevaju a o njihovim nacinima da se "dodvore" "obicnom narodu".tek ne bih...to su Apsolvirali!!! Any way,ne bih nista i nikoga ko ima publiku da nipodastavam,ali ukoliko NEKO,nemam pojma ko,POD HITNO ne udari sakom od sto...Najebali smo...Vracamo se,ne u 90-te,nego u Nesto Mnogo Gore!!!! Oprostite na Dramaticnosti,ali ne mogoh da se suzdrzim...pa i gde cu da "kukam" nego ovde??? :mad: :mad: :mad: Aj pozzz
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:55 AM. |