|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znas kako .... i jedno i drugo mi je toliko muzicki odvratno ... da mi je jako tesko da kazem da je nesto " Bolje " ....... zato sam mislio .... Ocajne pesme ..... apsolutno neinventivni aranzmani .... i ok ..... ovde su vise falsirali ..... ali video sam i neke " zvezde granda " ako se ne varam na ovom festivalu , pa su falsirali ...... Zato ne mogu da kazem .... " festivalcina " i mnogo bolje ...... samo drugacije smrdi ![]() ..... moje misljenje naravno ....... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Quote:
jbg apsolvirali smo poslednjih meseci ovu temu narodnjaci vs ostalo,svako ima pravo na svoje misljenje i ja to cenim,ima dosta toga sto si u pravu ima dosta toga i gde nisi.Ali nikako ne smemo da merimo ovakav krs od festivala sa kardinalnom organizacijom i najgorom interpretaciom ma ko god veceras pevao sa bilo kojim festivalom do sad kamoli sa Grandovim.Pozz |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zaista bih voleo da mi posaljes 2 - 3 pesme sa Grandovog festivala ( You tube ili sl )koje su po tvom ( ili opstem ) misljenju dobre pesme i dobro odradjene ..... Uopste ne bezim od cinjenice da zbog sopstvene nezainteresovanosti nisam mozda propustio nesto sto je dobro ..... zato sam i postavio pitanje ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Max na koliko smo threadova do sada diskutovali na ovu temu,nekazem ja da si bio zlonameran nego nemam vise snage da obnjasnjavam,ti mozda volis Jazz a ja o tome mozda pojma nemam a mozda i suvise znam,Ja NE VOLIM NARODNJAKE ali mozda o njima suvise zam.Nije poenta bila kakvi su narodnjaci i njih sam izkritikovao ako si citao od pocetka nikoga nisam zaobisao,Ceo festival je jedno veliko govno mislim na Banju 2008 i nebi se sa tobom slozio da moze da parira Grandu ma ne moze ni da mu pridje,po organizaciji a bog me i po pevanju tamo nije bilo falseva koliko se god tebi to nesvidjalo.Imas pravo da ti se odredjeni pravac ne svidja to je tvoj lici izbor,ali nemozes da uporedis po tehnickim stvarima ova dva festivala nikako.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Ljudi,Sramota je u tome sto je Grandov "festival" ustvari samo expanded version regularne grand emisije u kojoj se kao nesto takmice u tv studiju sa skoro istom scenografijom kao i svake subote i sto pevaju uzivo!! E sad,kazem sramota zasto?? Zato sto,ako "Zabavnjaci" imaju neki nacin da pariraju toj govnariji i od muzike i od festivala,onda je to definitivno jednim ili sa vise kvalitetnih festivala POP i Rock muzike u toku godine,zar ne?! Imao sam prilike da budem ucesnik na par takvih na ovaj ili onaj nacin i nemam nikakve reci hvale za iste,jer to su ustvari "Festivali Lobija" i nista drugo!!! Dao sam primer Granda zasto?? Zato sto,evidentno je to da ta izdavacka kuca,festival,Tv Show...sta god,pod istim imenom,ustvari nam danas "obrazuje" omladinu i devojcice i decake koji tek izgradjuju sebe kroz shvatanja i muziku!! Ako je iko odavde imao skoro priliku da ode u neku osnovnu skolu ili mozda ima dete koje pohadja istu,Vrlo dobro zna onda o cemu pricam!! Na odmorima ili na casovima se razmenjuju melodije gore pomenutih HITOVA a 70% tih klinaca se poistovecuje sa raznoraznim "intelektualnim" tekstovima,koje da sad ne krecem da citiram,mnogi vec,hteli-ne hteli,vrlo dobro znaju!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Ulazimo u off,vidi koliko ima festivala narodne muzike kako god je nazoves? JEDAN A pop muzike ili neznam vise ni kako da je nazovem,10 Pa koji je to odnos.I sta su ti nasi mladi narastaji pokazali NISTA.Evo veceras se lepo videlo koliko znaju KATASTROFA.Tako na svakom Pop festivalu,samo se brukaju,ko sarena telad blenu lice na konduktere u losem vozu.Koliko televizija ima i sta opet bode oci SAMO JEDNA EMISIJA Pa ima pun ku..c pop i rock emisija.Narodnjaci su zabranjeni.Ko je tu kriv?Dali ste kroz zivot naucili da sve sto je pljuvano i branjeno vise je voljeno.Ja bi pustio narodnjake da se zgade narodu,ovako jebi ga.Ma neskoluje decu Grand,prebaciti vasoj deci kanal edukujte ih.Decu skoluju roditelji.I trece kad pricas o grandovim zvezdama,ja ih licno sve znam radim sa njima,vidis skoro su svi kupili stanove voze dobra kola imaju para toliko o njihovom eksploatisanju.Bili bi po Leskovcima i ostalim gradovima i pevali bi za 5e da nema Granda,tu je profesionalizam na zavidnom nivou,onaj koji rokeri za zivota nece imati.Jos jedno nesto slicno Grandu je bilo i u Tri ka duru pa Idol i gde su ta deca,obecavano im je svasta kule i gradovi.Pojela ih tama,nebranim Grand ali ovo su tuzne cinjenice.Zao mi je zbog toga ali ko je tu kriv,nikako nije Sasa Popovic nego ljudi koji vode pop i rock scenu kao i sami interpretatori,Sorry na dugom postu.Pozz
|
![]() |
![]() |
#19 |
Mason
|
![]()
Neki vole Grand festival, neki V.Banju... sto nas dovodi do zakljucka da svako ima prava na svoj ukus. Eeee... ako to uzmemo u obzir, onda bi bilo jako glupo uskratiti i meni takvo pravo, pa stoga skromno mogu da izjavim:
-Smece su i jedan i drugi ![]() ![]() Kad ta chuda vidim na TV-u, najradije promenim program... A sto su nam festivali smetlista, o tome ne bi mi trebalo da razbijamo glavu, vec organizatori. Ne bi bio problem da pojedini ucesnici ne znaju da UBODU po koji ton, o.k., progledalo bi se kroz prste, problem je sto mnogi na tim manifestacijama ne znaju da UBODU vola u dupe ![]() Usput, voleo bih da vidim "Skale", ali da se peva uzivo... Raspravljate se da li manje smrdi s(k)epticka jama u prirodi, ili javni WC na zeleznickoj stanici ![]()
#20 |
Pro Member
|
![]()
@master29
ne bih se slozio da nema nigde likova sa 3k dura , tu je ana nikolic pocela da gradi muzicku karijeru , onda pevac alogije , tijana bogdanovic prateci vokal kod vlade u bendu ... malo ste zaboravili tu emisiju i ucesnike ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |