|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Znas kako .... i jedno i drugo mi je toliko muzicki odvratno ... da mi je jako tesko da kazem da je nesto " Bolje " ....... zato sam mislio .... Ocajne pesme ..... apsolutno neinventivni aranzmani .... i ok ..... ovde su vise falsirali ..... ali video sam i neke " zvezde granda " ako se ne varam na ovom festivalu , pa su falsirali ...... Zato ne mogu da kazem .... " festivalcina " i mnogo bolje ...... samo drugacije smrdi ![]() ..... moje misljenje naravno ....... Pozdrav |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
|
Quote:
jbg apsolvirali smo poslednjih meseci ovu temu narodnjaci vs ostalo,svako ima pravo na svoje misljenje i ja to cenim,ima dosta toga sto si u pravu ima dosta toga i gde nisi.Ali nikako ne smemo da merimo ovakav krs od festivala sa kardinalnom organizacijom i najgorom interpretaciom ma ko god veceras pevao sa bilo kojim festivalom do sad kamoli sa Grandovim.Pozz |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Zaista bih voleo da mi posaljes 2 - 3 pesme sa Grandovog festivala ( You tube ili sl )koje su po tvom ( ili opstem ) misljenju dobre pesme i dobro odradjene ..... Uopste ne bezim od cinjenice da zbog sopstvene nezainteresovanosti nisam mozda propustio nesto sto je dobro ..... zato sam i postavio pitanje ..... Pozdrav |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Max na koliko smo threadova do sada diskutovali na ovu temu,nekazem ja da si bio zlonameran nego nemam vise snage da obnjasnjavam,ti mozda volis Jazz a ja o tome mozda pojma nemam a mozda i suvise znam,Ja NE VOLIM NARODNJAKE ali mozda o njima suvise zam.Nije poenta bila kakvi su narodnjaci i njih sam izkritikovao ako si citao od pocetka nikoga nisam zaobisao,Ceo festival je jedno veliko govno mislim na Banju 2008 i nebi se sa tobom slozio da moze da parira Grandu ma ne moze ni da mu pridje,po organizaciji a bog me i po pevanju tamo nije bilo falseva koliko se god tebi to nesvidjalo.Imas pravo da ti se odredjeni pravac ne svidja to je tvoj lici izbor,ali nemozes da uporedis po tehnickim stvarima ova dva festivala nikako.
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|